kupovina venčanice

Odmah nakon objavljivanja lepih vesti o veridbi, budući mladenci dobiće pregršt saveta o venčanju. Znajte da neke od njih treba da usvojite, ali većinu ne. Mlada će sigurno dobiti mnogo saveta kada je kupovina venčanice u pitanju i samim tim, osećaće se zbunjeno. Budite mudri, i pažljivo birajte na koje savete ćete obratiti pažnju, a na koje nećete.

S obzirom na to da znate da ne može svaki kroj da idealno stoji svakoj mladi, odmah obratite pažnju na to koje predloge drugih ljudi ćete uvažiti, a koje ćete ljubazno ignorisati.

Najbolje je da poslušate nekoga ko je kroz proces kupovine venčanice nedavno prošao. Takve devojke će vam zaista dati korisne savete i uštedeti vam dragoceno vreme.

Kupovina venčanice – Najbolji saveti koje možete da dobijete

Od poverenja u svoje instikte, do otvorenog uma, slede neki od najboljih saveta nevesti koje su podelile svoja iskustva kada je u pitanju kupovina venčanice.

Verujte sopstvenim instiktima. Najbolji savet koji sam dobila jeste da verujem u svoju misao i viziju, ma kakva ona bila“, rekla je jedna od nevesti. Dakle, ne dozvolite drugima da odvrate vaše misli ili zamisli o tome kako venčanica treba da izgleda. Ipak, to je samo vaš dan, poseban dan. Nosite ono u čemu se najbolje osećate.

Ostanite verni svom stilu. Venčanica je haljina samo za vas i ni za koga drugog. Kupovina venčanice treba da bude zabavna, a ne da se završi u suzama, jer se vaša haljina dopada vama, ali ne i drugima koji su krenuli sa vama u šoping. Dakle, uvažite tuđa mišljenja, ali ipak, na kraju slušajte svoje srce. Budite originalni i prirodni. Važno je da se dobro osećate u onome što nosite.

kupovina venčanice

Imajte u vidu lokaciju na kom se venčanje održava. Važno je da prilikom odabira venčanice, imate na umu lokaciju i vreme kad se venčanje održava. Tokom leta, nemojte da birate venčanice od teških materijala i slično. Imajte na umu da uvek i u svakom trenutku treba da se osećate prijatno.

Budite otvorenog uma. Ne osuđujte venčanicu na prvi pogled. Čak i ako vam se ne dopadne odmah, isprobajte je. Ujedno, konsultujte se sa timom u salonu venčanica, jer će vam oni uvek dati korisne sugestije. Znajte, svaka venčanica drugačije izgleda na vešalici, lutki ili kada se obuče.

Uvek je korisno i da pronađete dobrog krojača, jer ukoliko mnogo pre venčanja kupite venčanicu, moguće je da će biti potrebne izmene.

Takođe, pre nego što se obavi kupovina venčanice, važno je istraživanje! Ukoliko pre odlaska u salon tačno znate šta želite, nećete dugo tragati za venčanicom.

Kupovina venčanice – Sugestije koje treba da ignorišete

Mnoge neveste pogrešile su što su slušale određene savete tokom kupovine. Srećom, podelile su sa nama koje to komentare nije trebalo da slušaju.

Slepo se držite samo jednog kroja. Nikako! Imajte na umu da treba da isprobate venčanicu pre nego što je kupite ili potpuno odbacite. Nemojte misliti da vam nešto ne stoji dobro, dok se u to ne uverite svojim očima. Birajte pažljivo i sa strpljenjem.

kupovina venčanice

Bela venčanica je obavezna. Ukoliko ne želite da nosite venčanicu bele boje, onda jednostavno i nemojte. Danas postoji veliki izbor venčanica u boji i možete da nosite koju god da želite.

Slušajte mišljenja drugih. Dakle, naravno da treba da odlušate tuđa mišljenja i da sagledate njihova viđenja, ali ne slepo. “Nisam dobila nijedan izuzetno loš savet prilikom kupovine, ali volela bih da nikada nikoga nisam pitala za mišljenje o venčanicama koje su mi se dopale”, rekla je jedna od nevesti. Dakle, uvek će neko imati mišljenje drugačije od vašeg i može da vas pokoleba. U kupovinu povedite malo, ali odabrano društvo.

Salon venčanica u Beogradu

Salon venčanica La Perla okuplja tim veoma iskusnih devojaka koje već niz godina pomažu budućim mladama da veoma brzo dođu do svoje omiljene venčanice. Pored velikog izbora venčanica, takođe vršimo i prekrajanje i prepravljanje venčanica, ali i haljina. Na taj način možemo od svake haljine da kreiramo venčanicu za pamćenje.

Nalazimo se u TC Piramida na Novom Beogradu i samo jednim pozivom već danas možete da zakažete probu venčanice ili konsultacije.

Čekamo vas na dobro poznatoj lokaciji.