Alternative velu

Zvanično, vreme je da se razmišlja o alternativama velu. Sada, zahvaljujući sjajnim ukrasima za kosu, možete da izgledate zanosno, ženstveno i misteriozno, a da pritom ne nosite veo. Brojne su alternative velu, a treba samo da svoj ukras za kosu uskladite sa venčanicom.

Saglasni smo sa tim da postoji nešto u velu što kompletnom svadbenom izgledu daje tradicionalnu notu. Ipak, ukoliko ne želite da postignete takav izgled, postoji mnogo toga što možete da koristite umesto vela. Od gracioznih tijara, do ženstvenih mašni u kosi. Uskladite ukras za kosu sa nakitom i sigurni smo da ćete zablistati.

Ukoliko ste odlučili da svadbeni veo nije nešto što vam pristaje i želite da izgledate savremenije, alternative velu su brojne. Sledite svoj lični stil.

Ženstvene alternative velu

Bilo da želite ukosnice, tijaru ili drugačiji ukras za kosu, umesto vela, za tako nešto i treba da se odlučite. Sledite svoje instikte i zasigurno nećete pogrešiti.

Šik šešir. Od elegantnih fedora do ukrasnih šešira, ovo je moderan aksesoar koji se sve češće nosi na venčanju. Bilo da se venčanje održava na otvorenom ili zatvorenom prostoru, šešir će dati modernu notu svakom izboru venčanice. Za mlade koje ne žele mnogo da odstupe od tradicije, preporučuje se beli šešir sa svilenom trakom. Za venčanje na otvorenom, prikladan je kaubojski šešir, dok je za boho svadbe najbolji izbor šešir ukrašen cvećem.

Alternative velu

Trendi traka za glavu. Mnogi kažu da je ovo aksesoar godine! Veoma su raznovrsne, pristupačne i za sva vremena. U skladu sa tim kakav nakit nosite i koji model venčanice ćete imati, trake za kosu su sjajne alternative velu koje će svi primetiti.

Kitnjasti dodatak za kosu. Idealan je za glamurozne i romantične neveste koje su venčanje smestile u luksuznu salu. Blistave venčanice najidealnije se slažu sa ovakvim ukrasima za kosu.

Tijara dostojna princeze. Stavljajući blistavu krunu na glavu, za jedan tren počećete da se osećate kao pripadnica kraljevske porodice. Tijara može da bude ukrašena dijamantima i od ovog ukrasa se uvek tako nešto i očekuje. Ipak, postoji mnogo jednostavnijih stilova i dizajna koje možete da odaberete na osnovu svog ličnog stila i teme venčanja.

Ukoliko ste minimalista, obucite jednostavnu venčanicu, a na glavu stavite tijaru ukrašenu elegantnim biserima. Zlatna tijara sa cvetnim motivima savršen je izbor za boho neveste koje nose lepršave venčanice. Za moderne neveste, smela kruna prekrivena šarenim dragim kamenjem poboljšaće utisak koji ostavlja trendi mini venčanica. Takođe, možete i mesto održavanja venčanja da koristite kao pomoć prilikom izbora tijare.

Alternative velu – Šik, trendi i graciozno

Da li već znate kakve alternative velu ćete odabrati?

Bujna cvetna kruna. S obzirom na to da je cveće veoma važan deo svakog venčanja, zašto ga ne biste nosile u kosi i ako niste boho mlada? Oreol cvetova jeste idealan za boho stil, ali mogu da ga nose i romantične neveste. Ostaviće poseban utisak ukoliko se venčanje održava na otvorenom. Ujedno, ovakva kruna može da bude sačinjena od vaših omiljenih cvetova.

Alternative velu

Mašna za kosu. Elegantne, delikatne i romantične, mašne za kosu su za sva vremena. Tkanina od satena, trake ili somota, nadogradiće stil neveste. Mašnu možete da ukrasite i perlama ili cirkonima uz ivicu. Mašna može da bude bele boje, ili šarena. Frizura može da bude puštena, ili sakupljena u rep, a mašna vezana oko njega. Ne možete da pogrešite.

Ogrtači kao alternative velu. Iako se, kada se kaže veo, uvek pomisli na kosu neveste, zapravo veo može da se koristi i kao ogrtač. Ali, i obrnuto. Venčanice sa ogrtačem sjajna su alternativa velu. Mlada može da veže kosu u punđu, a da sa venčanicom nosi ogrtač koji je sjajan za jesenja, zimska i venčanja u baštenskom stilu. Čipkani ogrtači su omiljeni romantičnim nevestama.

Šnala za kosu koja “upada u oči”. Šnala koja je sama po sebi ukras, veoma jednostavno može da zameni veo. Bez obzira na to za kakvu frizuru ste se odlučile, šnale su tradicionalan i nepogrešiv ukras za kosu. Ne zaboravite da ih uskladite sa nakitom.

Alternative velu

Ukosnice su veoma tradicionalne, a ujedno, mogu da budu i moderne. Birajte najinteresantnije modele aksesoara, ali u skladu sa frizurom za koju ste se odlučile.

Ukrasi za kosu u salonu venčanica La Perla

Ukrasi za kosu su posebni sami po sebi, a mladi i venčanici svakako će dati poseban pečat ukoliko se usaglase sa nakitom.

Salon venčanica La Perla sa Novog Beograda, pored velikog izbora venčanica, u ponudi ima i veliki izbor ukrasa za kosu. Bilo da želite tijare, ili drugi vid aksesoara i modnih dodataka za venčanje, kontaktirajte sa nama još danas i posetite nas u TC Piramida.

Naš tim je uvek spreman da vam pomogne u potrazi i pronađe najbolje alternative velu za vas, ali i venčanicu o kojoj ste oduvek maštale.

Čekamo vas.