Prolećne venčanice 2022

Proleće je omiljeno godišnje doba širom sveta, pokazuju nam statistički podaci. Izlazak iz hladne i duge zime, sunčani dani i buđenje, svojstveni su za ovo godišnje doba, a ljudi su samim tim raspoloženiji i nasmejani. Takođe, proleće se često dovodi u vezu sa romantikom i novim počecima. Cveće je jedan od glavnih pokazatelja da je proleće stiglo, a prolećne venčanice 2022 neretko su ukrašene baš ovim motivima.

Venčanice za proleće uglavnom su sačinjene od šifona i delikatno struktuirane čipke, a prolećne venčanice pružaju mnoštvo mogućnosti za savršen izgled mlade. Ne plašite se da crpite inspiraciju iz raznobojnog cveća i lišća kada su venčanice i ukrasi za venčanice u pitanju.

Prolećni svadbeni trendovi iskazuju mekoću i ženstvenost korišćenjem nijansi latica, dok ujedno prijatne temperature daju hrabrost nevestama da se obuku smelo, moderno i graciozno.

Prolećne venčanice 2022 – Najprikladniji modeli venčanica

Da li ste već odabrale svoj stil? Ukoliko niste, prolećne venčanice 2022 vam zasigurno neće olakšati potragu, jer je izbor različitih modela zaista neverovatan. Imajte na umu – ne treba da odstupate od svog stila. Pronađite venčanicu koja se u potpunosti uklapa sa vašim senzibilitetom.

Romantične mlade treba da biraju venčanicu sa elegantnom čipkom, delikatnim vezom i dekolteom u obliku srca. Pored toga, romantičnim mladama idealno pristaje i vintage, odnosno retro model venčanice. Ukoliko volite visoki rez u kombinaciji sa čipkom i tilom, ovo je pravi izbor za vas.

Ujedno, rukavi u obliku zvona predstavljaju kombinaciju ženstvenog, romantičnog i boemskog modela venčanice koje su veoma popularne i ove sezone. Srednja dužina venčanice nagovestiće seksepil, dok istovrememeno pruža šik izgled.

Til je veoma popularan materijal kada je reč o venčanicama. Ukoliko ne želite model koji je priljubljen uz telo, ali opet prati liniju figure, ovakav model je izbor o kom treba da razmislite. Haljina napravljena samo od tila, ukras je sama po sebi, pa vam nije potrebna dodatna dekoracija ili nakit.

Prolećne venčanice 2022

Sanjive venčanice u boemskom stilu neretko su napravljene od lana, a posebna dekoracija o kojoj treba da razmislite jesu rese. Prolećne venčanice 2022 sa resama veoma su popularne ove sezone.

Da li ste smela mlada? Ukoliko je odgovor potvrdan, za vas je kao stvorena venčanica sa dubokim dekolteom ili veoma nisko sečenim leđima. Takođe, možete i da razmislite o venčanici sa korsetom, naramenicama ili nežnim mašnama od tila. U kombinaciji sa cvetnim velom, uvereni smo da ćete izgledati predivno.

Visoki dekolte u kombinaciji sa cvetnim motivima predstavljaju sofisticiranu eleganciju. Elegantne mlade će sigurno razmisliti o ovakvom modelu prolećne venčanice 2022. godine.

Prolećne venčanice 2022 – Eksperimentišite kombinovanjem pastelnih nijansi

Sa toliko savršenih prolećnih nijansi, možete izabrati boje kao što su roze, svetloplava, lila, mint-zelena… Pastelne prolećne venčanice 2022 su nesumnjivo popularne za venčanje tokom proleća.

Šarene i suptilne, ove raznobojne venčanice prikladne su za sve vrste ceremonija.

Za venčanje u klasičnom stilu, preporučuje se venčanica jednostavne siluete u jednoj nijansi. Tradicionalna mlada će se sigurno osećati prijatno u ovakvoj kombinaciji. Ako je minimalizam osnovni stil neveste, uska haljina bez dodatnih ukrasa idealna je za venčanje. Smele neveste trebalo bi da kombinuju različite boje i printove sa teksturama kako bi postigle idealni izgled.

Svetloplava nijansa venčanice sjajan je izbor za nevestu koja je odabrala venčanicu u boemskom stilu. Za punije mlade, preporučuje se nijansa sive venčanice, ili model u boji golubije-plave boje.

Prolećne venčanice 2022

Ukoliko ste nevesta koja je uvek spremna za dobar provod, lila venčanica je kao stvorena za vas. Za romantične neveste preporučuje se roze ili baby-roze venčanica koja pruža svež, romantičan izgled i sjajno pristaje svakoj boji tena.

Za elegantne neveste sjajan je izbor mint-zelena boja venčanice napravljena od mat šifona. Formalno venčanje možete da upotpunite nakitom i date pečat izgledu.

Salon venčanica La Perla na Novom Beogradu

Svadbena groznica budi se zajedno sa uspavanom prirodom, već pred sam kraj zime. Požurite i krenite u potragu za svojom idealnom venčanicom. Ukoliko vam nedostaje inspiracije, tim našeg salona venčanica La Perla će vam veoma rado pomoći u potrazi.

Nalazimo se na Novom Beogradu i uvek smo vam na raspolaganju da sve vaše želje pretvorimo u stvarnost. Bilo da želite da isprobate venčanice različitih popularnih brendova ili vam je potrebno prepravljanje venčanice, kontaktirajte nas već danas. Veoma rado ćemo vam pomoći da pronađete haljinu o kakvoj ste oduvek maštale.

Venčanice u boji sve su popularnije iz godine u godinu. Odaberite omiljenu haljinu u salonu venčanica La Perla i zasenite sve zvanice.