Šta poneti prilikom kupovine venčanice

Kupovina venčanice jedan je od najsvečanijih i najdirljivijih momenata u životu svake žene. Bilo da kupujete ili iznajmljujete venčanicu, to zahteva pripremu i detaljno planiranje. Ukoliko ste se pitali šta poneti prilikom kupovine venčanice, onda treba da imate na umu da vam je potrebno nekoliko stvari.

Pored toga što vam je potrebno strpljenje i staloženost, fokusiraćemo se na ono što treba fizički da imate kod vas. Kako biste prilikom probe venčanice mogli da steknete uvid u pravu sliku, u salon venčanica se ne savetuje da odete tek tako. U kabinu za probanje garderobe, trebalo bi da uđete spremne i ja jasnom idejom.

Pored nekoliko snimaka ekrana telefona (screenshot-ova) venčanica koje su vam zapale za oko, treba vam još ponešto.

Šta poneti prilikom kupovine venčanice – Pažljivo birajte!

Opšte je poznato da haljina može da da pečat svakom značajnom trenutku u životu bilo koje žene ili devojke. Od haljine za maturu, pa do venčanice… Ipak, pitanje šta poneti prilikom kupovine venčanice, neretko se postavlja. Kako ne biste bile nepremne u salonu venčanica, napravili smo kratak spisak za vas.

Da li znate šta je jedna stvar koja zasigurno neće biti uklopljena uz vašu haljinu iz snova? To je sigurno neprimereni donji veš. Linija donjeg veša koja se ocrtava uz usku venčanicu značajno može da poremeti i degradira utisak koji ostavlja venčanica prilikom probe. Iako vam se haljina dopala, i na vešalici izgleda perfektno, ukoliko je isprobate u neprimerenom vešu, postoji šansa da vam se neće dopasti.

Dakle, na probu venčanica pođite spremne! Različit donji veš, kao i grudnjak, trebalo bi da se nađe u vašoj tašni prilikom posete salonu venčanica. Mnogi modni stručnjaci savetuju – ponesite sve opcije veša u beloj boji ili boji kože. Sigurno će ovakav detalj napraviti veliku i značajnu razliku prilikom probe.

Šta poneti prilikom kupovine venčanice

Potrudite se da uz venčanicu birate donji veš koji i inače nosite, kako vam na dan venčanja ne bi bilo neudobno. Ujedno, ukoliko planirate da nosite pojas ili steznik, obavezno i njega ponesite na probu venčanice. To je jedini način da steknete precizan uvid u to kako ćete izgledati na ceremoniji i zabavi.

Veš koji oblikuje telo može mnogo da utiče na to kako vam venčanica stoji. Ipak, imajte na umu da saloni vrše i prepravku venčanica i mogu da učine sve da ona izgleda kao da je krojena samo za vas.

Šta poneti prilikom kupovine venčanice – Sve za vaš idealan dan…

Još jedan siguran način da se osećate udobno kada isprobavate venčanicu, jeste da ponesete obuću koju planirate da nosite na venčanju… Ili, makar, sličnu visinu pete koju ćete imati na ceremoniji.

Na visokim potpeticama vaše držanje će izgledati bolje, ali je čak i mala visina štikle dobra ideja. Ukoliko, pak, ne planirate da nosite visoku obuću, ponovo bi trebalo da planirane obuvne predmete ponesete na probu. Tako ćete steći uvid u to koja dužina venčanice vam je potrebna.

Pored toga, nije loša ideja ni da dođete u salon venčanica sa pripremljenim fotografijama venčanja koje vas inspirišu. Na taj način, tim devojaka u salonu će steći uvid u to šta vam se tačno dopada. Ujedno, lakše, brže i jednostavnije ćete pronaći svoju venčanicu o kakvoj ste oduvek maštale.

Šta poneti prilikom kupovine venčanice

Inspirativne fotografije mogu da sadrže bilo šta… Od frizure koju biste želele da imate na dan venčanja, pa do same venčanice.

Ne zaboravite ni na detalje, pa ukoliko imate želju da na venčanju nosite specijalan nakit, obavezno ga ponesite i isprobajte sa venčanicom.

Salon venčanica u TC Piramida

La Perla je salon venčanica koji se nalazi na Novom Beogradu u TC Piramida. Ponosno ističemo da već dugi niz godina pomažemo mladama da ostvare sve svoje snove i da pronađu svoju venčanicu o kojoj su oduvek maštale.

U ponudi imamo veliki izbor različitih brendova venčanica, kao i velova i ukrasa za kosu… Takođe, dugogodišnje iskustvo nam ide u prilog i pomaže da razumemo i prepoznamo sve potrebe buduće neveste.

Kontaktirajte nas još danas i zakažite probu venčanica. Vršimo i prepravke, kao i dekorisanje venčanica, pa od svake haljine možemo da učinimo da izgleda tačno onako kako ste zamislile.

Salon venčanica La Perla – Čekamo vas na dobro poznatoj adresi.