Šivenje venčanice

Veliki broj nevesti posećuje više salona venčanica dok su u potrazi za venčanicom iz snova. Ipak, čak i nakon što su isprobale desetine različitih modela, neke neveste i dalje imaju poteškoća da se odluče za onu pravu. Postoje dva razloga za to. Možda znaju tačno šta žele, ali ne mogu to da pronađu. Ili, možda nemaju ideju kakvu haljinu traže i potrebna im je pomoć da definišu svoj stil i konceptualizuju svoju haljinu iz snova. Tada je idealno rešenje šivenje venčanice.

Za neveste koje se bore da pronađu savršenu venčanicu, izrada venčanice po meri može biti sjajno rešenje. Neveste mogu da rade “ruku pod ruku” sa dizajnerom kako bi personalizovali stil, kroj, tkaninu i sve ostale detalje. Inspirisana sopstvenom vizijom i ručno izrađena samo za vas, venčanica po meri je idealno rešenje. Ujedno, to je prelep proces stvaranja koji rezultira zaista jedinstvenom venčanicom.

Šivenje venčanice – Proces kreiranja venčanice po meri

Prvi korak u kreiranju venčanice po meri je konsultacija sa dizajnerom. Dizajnera venčanica po meri možete pronaći putem preporuke, ili tako što ćete istražiti na Internetu. Pogledajte modele venčanica po meri koje su kreirali i uverite se da njihov stil odgovara vašem.

Na početnim konsultacijama, dizajner će prikupiti neke početne informacije o vašem venčanju, kao što su tema, paleta boja, mesto održavanja i doba godine. Takođe, razgovara se o detaljima koje mlada želi na haljini, ali i o onima koje sigurno ne želi.

Lične konsultacije su takođe prilika da se proceni tip tela neveste, što je od pomoći u davanju preporuka za siluete koje laskaju različitim tipovima tela.

Nakon prvog sastanka, kreira se modna ilustracija dizajnerskih opcija. Radi se na modifikaciji dizajna, ako je potrebno, tako da konačni izgled predstavlja viziju neveste za njeno venčanje. Nakon toga uzimaju se detaljne mere tela i kreira se maketa koja se koristi za fino podešavanje kroja. Ona omogućava nevesti da uvidi kako će haljina izgledati na njoj. To je sjajna prilika da napravite bilo kakve izmene pre šivenja venčanice.

Šivenje venčanice

Imajte na umu da, kao i kod svake haljine, šivenje venčanice i njena cena zavisiće od složenosti dizajna i cene materijala. Kada kreirate venčanicu po meri, nebo je granica, ali to ne znači da svaka mlada mora da premaši budžet. Obavezno dizajneru recite koji je vaš finansijski maksimum, kako bi svoj rad prilagodio tome. Osim na cenu, detalji koje želite na venčanici uticaće i na vreme potrebno za njenu izradu.

Šivenje venčanice – Na šta treba da obratite pažnju?

Kada je šivenje venčanice u pitanju, opcije su zaista beskrajne. Mnogi dizajneri koji godinama kreiraju venčanice po meri imaju veze i brojne dogovore sa modnim kućama od kojih mogu da nabave veoma kvalitetne čipke i tkanine iz svih delova sveta. Dan venčanja je vreme kada možete da ostvarite sve svoje snove, pa se ne stidite da postavljate pitanja i eksperimentišete sa različitim krojevima, bojama i tkaninama.

Probudite avanturistički duh u sebi. Sve je moguće kada se odlučite za šivenje venčanice, tako da ne treba da se plašite da izađete van svoje zone poznatosti. Možda ćete se zaljubiti u siluetu ili stil koji nikada ranije niste ni pomislili da uzmete u obzir!

Imajte vere. Dobar dizajner će upravljati očekivanjima neveste. Proces treba da bude zabavan, radostan i nezaboravan deo venčanja. Verujte svom dizajneru da će ostvariti vašu viziju i pretvoriti venčanicu iz snova u stvarnost.

Prepravka i izrada venčanica u Beogradu

Salon venčanica La Perla okuplja sjajan tim koji ne samo da može da vam pomogne u pronalaženju idealne venčanice, već može da vam pomogne i u njenom kreiranju.

Šivenje venčanice

Nalazimo se na Novom Beogradu, u TC Piramida i možete da nas posetite svakog dana, ili da nas kontaktirate putem telefona.

Pored toga što u ponudi imamo brojne brendove venčanica, takođe vršimo i prepravke i dekorisanje svih modela haljina i venčanica. Veoma su popularne venčanice za trudnice, kao i brojni drugi modeli koje možete da pronađete u našem salonu.

Posetite nas što pre i učinimo vaš dan venčanja idealnim zajedno.