Venčanice za iznajmljivanje

Činjenica je da je organizacija venčanja često nerovatno skupa. Pored odabira keteringa, muzike i sale za venčanje, tu je i potraga za najvažnijom haljinom. Kako ona idealna venčanica često premašuje budžet, uvek su venčanice za iznajmljivanje odlična opcija.

Verujemo i znamo da je teško odabrati i samo model venčanice… Da li želite elegantan kroj, vintage, boho, ženstvenu ili lepršavu venčanicu? Pa, opet, i kada nađete tu savršenu haljinu, postoji šansa da nećete moći da je priuštite. Ipak, rešenje postoji, a iznajmljivanje venčanica je sve popularnije. Svakako je to jedan od načina da smanjite troškove organizovanja venčanja.

Ako želite da iznajmite venčanicu, postoji nekoliko načina da to uradite brzo, efikasno i bez stresa.

Kako pronaći kvalitetne venčanice za iznajmljivanje?

Ukoliko želite lepu i luksuznu venčanicu, zašto da venčanice za iznajmljivanje ne budu jedna od opcija? Usluge iznajmljivanja venčanica postaju sve popularnije, jer neveste shvataju da je to dobar način da dobiju svoju haljinu iz snova, a da pritom ne premaše budžet.

Možete iznajmiti venčanicu iz bajke koja ne samo da je pristupačna, već izgleda kao da je stvorena samo za vas.

Ako iznajmljivanje venčanice odgovara vašim planovima za venčanje, treba imati na umu nekoliko stvari.

Venčanice za iznajmljivanje

Izberite pouzdane salone za iznajmljivanje venčanica. Na kraju krajeva, to je vaše venčanje i želite da venčanica stigne na vreme. Uverite se da ste izabrali renomirani salon venčanica kako biste predupredili bilo kakve probleme pri nabavci. Preporuke prijatelja i poznanika su najbolji pokazatelj pouzdanosti.

Znajte šta tražite. Budite jasni u definisanju toga šta tačno želite. Znajući ovo unapred, uštedećete mnogo vremena. Znate svoj stil i šta vam idealno stoji, ali budite i otvoreni za nove ideje.

Obavezno probajte venčanicu pre iznajmljivanja. Može da se dogodi da zamislite da nešto što izgleda kao da vam odgovara, dužina ili dizajn, a da bude potpuno druga priča kada je obučete. Odaberite nekoliko modela koji dolaze u obzir, a onda ih isprobajte i dobro razmislite pre nego što odaberete venčanice za iznajmljivanje.

Obratite pažnju na uslove iznajmljivanja. Veliki broj salona vrši iznajmljivanje potpisivanjem Ugovora. Proverite klauzule o danima zadržavanja haljine, naknade štete i slično.

Imati savršenu venčanicu je san svake devojke. Na dan venčanja, moguće je da se osećate lepo u iznajmljenoj haljini kao i u kupljenoj, a mi smo tu da vam pomognemo. Za više informacija o našoj usluzi iznajmljivanja venčanica, kontaktirajte nas!

Kako znati da ste na dobrom putu u potrazi venčanice za iznajmljivanje?

Kao što već znamo, troškovi venčanja se prebrzo povećavaju, pa je iznajmljivanje venčanica postalo prihvatljiva opcija za mlade.

Počnite sa potragom na vreme. Počnite da tražite savršenu haljinu barem pola godine pre dana venčanja, posebno ako je venčanje zakazano za letnje mesece, koji su poznati kao najbolji period za venčanje. Ako rano započnete pretragu, imaćete najbolji izbor venčanica i veće su šanse da pronađete savršenu.

Venčanice za iznajmljivanje

Venčanice za iznajmljivanje su definitivno jeftinije od kupovne. Pored toga, nije potrebno održavanje venčanice. Posle venčanja, sve što treba da uradite jeste da je vratite u salon. Nema potrebe za skladištenjem i sigurno vam neće bespotrebno zauzimati prostor.

Pre kretanja u potragu za venčanicom, posetite više sajtova na kojima možete da pregledate dostupne modele i da suzite izbor u tome šta vam odgovara i šta želite. Važno je i da, osim biranja venčanice, izvršite i odabir obuće, ukrasa i nakita. Pobrinite se da se venčanica u potpunosti uklapa u stil koji želite da imate na svom venčanju.

Salon venčanica u TC Piramida

Razmišljate o to da odaberete venčanice za iznajmljivanje? Onda ste sigurno na dobrom putu. Salon venčanica La Perla vrši prodaju, ali i iznajmljivanje venčanica. Pored toga, obavljamo i prepravljanje venčanica, i drugih haljina, pa tako od svakog modela možemo da kreiramo venčanicu za pamćenje.

Nalazimo se na Novom Beogradu, u TC Piramida i potpuno smo spremni da ostvarimo sve vaše snove.