Šminka za venčanje

Planiranje venčanja je samo po sebi zamorno, ponekad čak i na samu pomisao na sve obaveze. Nije jednostavno organizovati sve detalje tako da čuveni i svečani dan venčanja protekne bez problema. Mlada, pored toga, treba da uskladi venčanicu sa temom ceremonije, nakit, ukrase, obuću, frizuru, pa i šminku. Šminka za venčanje može veoma jednostavno da da pečat kompetnom izgledu neveste. Zbog toga, važno je znati koje greške je moguće veoma lako napraviti i na taj način ih izbeći.

Razmatranje potencijalnih nedostataka šminke koje bi vas mogle omesti na dan venčanja je ključno za postizanje željenog izgleda.

Kao mlada, znate da će sve oči i pogledi biti uprti u vas. Zasijajte najboljim sjajem, a neka šminka za venčanje da apsolutni pečat vašem izgledu.

Šminka za venčanje – Česte greške

Jedna od prvih grešaka koje može mlada da napravi, jeste da odabere šminkera za venčanje, a da nije imala probno šminkanje. Znajte, praktični test će vam omogućiti da lako odlučite da li je šminker pravi za vas.

Pored toga, jedna od čestih grešaka jeste da na dan venčanja nosite dramatičnu šminku, ako to inače ne radite. Dan venčanja nije vreme za eksperimentiasanje sa smelim i novim izgledom.

Ne preterujte sa rumenilom. Čak i ako želite da izgledate blistavo, važno je imati na umu da ćete najverovatnije biti nervozni i da će se pojaviti prirodno rumenilo. Preko rumenila nanesite malo pudera i ublažite ga. Osim rumenila i pudera, na lice bi trebalo da nanesete završni, matirajući puder, kako bi se šminka fiksirala. S obzirom na to da šminka za venčanje treba da stoji na licu tokom celog dana, važno je da je fiksirate na ovaj način.

Šminka za venčanje

Obavezno birajte dugotrajnu i vodootpornu šminku, jer samo ovakvi proizvodi će uspeti da se održe na licu čitavog dana. Ujedno, ređe ćete morati da popravljate šminku. Takođe, izbegavajte sjajne i jarke boje, ne preterujte sa trepavicama i nemojte koristiti guste ruževe za usne.

Nipošto ne eksperimentišite sa novim proizvodima za lice ni nekoliko dana pre venčanja, a naročito ne na dan venčanja. Nikada ne znate kako će vaša koža reagovati, te ne bi trebalo da rizikujete na ovaj način.

Šminka za venčanje – Manje je više, zaista

Još jedna od čestih grešaka jeste koriščenje prejake podloge. Ovako ćete samo zapušiti pore. Ukoliko želite da vam koža izgleda savršeno i da bude bez mana, negujte je i hidrirajte. Nemojte nedostatke sakrivati jakim i teškim proizvodima.

Izbegavajte hajlajtere, jer su često previše svetlucavi i odvlačiće fokus. Naročito na fotografijama. Ružičasti ili zlatni tonovi, u skladu sa bojom tena, najviše će laskati mladi. Nikako nemojte da zaboravite i na vrat i dekolte. Verujemo da ne želite da bude uočljiva razlika u tonu boje kože.

Imajte na umu i da je važno da se šminka za venčanje uskladi sa temom ceremonije. Ukoliko je venčanje na otvorenom, ne priliči da mlada nosi elegantnu ili dramatičnu šminku. Tada je bolje odabrati prirodan izgled.

Šminka za venčanje

Pored toga, prilikom šminkanja, obratite pažnju na to da postoji značajna razlika u odabiru šminke za mlade sa svetlim očima u odnosu na neveste sa tamnim očima. Ukoliko je venčanica takva da želite da istaknete oči, koristite trikove koji će vam u tome pomoći u skladu sa bojom očiju.

Salon venčanica na Novom Beogradu

Ukoliko ste u potrazi za salonom venčanica u kom ćete pronaći ne samo veliki izbor različitih modela venčanica, već gde ćete dobiti i sjajne savete, salon venčanica La Perla je pravo mesto za vas. Naše dugogodišnje iskusvo u aktivnom radu sa budućim nevestama čini da imamo mogućnost da mladama pomognemo u donošenju teških odluka koje su u vezi sa planiranjem venčanja.

Osim toga što posedujemo široku lepezu različitih brendova venčanica, venčanica za trudnice i velova, takođe vršimo i prepravke venčanica, kao i dekorisanje venčanica.

Naš tim je uvek spreman da vam pomogne i učini da na dan venčanja izgledate tačno onako kako ste zamislile.

Posetite nas u TC Piramida na Novom Beogradu ili nas kontaktirajte.

Uvek smo spremni da ispunimo sve vaše želje – La Perla.