Uske venčanice

Svaka mlada želi da izgleda besprekorno dok hoda ka oltaru, a venčanica koju nosite igra ključnu ulogu u tome. Odabrali ste svoj omiljeni model, ali mlade koje biraju uske venčanice susreću se sa još pitanja pred dan venčanja. Da li mi dobro stoji, moram li na dijetu, i slično. Da biste bili sigurni da venčanica izgleda prelepo, potrebno je da pratite nekoliko saveta ukoliko birate uske venčanice.

Dan venčanja je stresan sam po sebi, a ukoliko treba dodatno da brinete o tome da li izgledate besprekorno, stvara se samo dodatni stres. Uske venčanice su sjajni modeli, ali da biste izgledali kao bez mana, potrebno je da vodite dodatno računa o izgledu. Pratite naše savete i osećaćete se sjajno, a na fotografijama ćete blistati.

Uske venčanice – Šta je sve potrebno za sjajan izgled?

Pre svega, potreban vam je odgovarajući donji veš. Uske venčanice će izgledati čudno ako ne nosite odgovarajući donji veš i to pravilo važi uvek.

Prilikom probe venčanice, nosite donji veš kakav ćete nositi na dan venčanja, tako da krojačica može da predvidi da li su potrebne neke korekcije venčanice. Ono što je najvažnije, jeste da izaberete donji veš u kome se osećate najudobnije. Međutim, imajte na umu da će na nekim venčanicama pokazivati linije donjeg veša, pa budite sigurni da izaberete mudro za idealan kompletni izgled.

Uske venčanice bi trebalo da budu čvrste, ali ne previše. Poslednja stvar koju želite jeste da venčanica sklizne sa vas, ili da bude neprijatno uska.

Ako nosite venčanicu bez naramenica, obratite posebnu pažnju na to kako pristaje uz gornji deo tela, tako da ste potpuno sigurni da je dobro poduprta. Ako odlučite da imate naramenice, posebno tanke, osigurajte da vam stoje udobno na ramenima i da ne klize.

Uske venčanice

Takođe, ako se venčanica zakopčava rajsfešlusom ili dugmićima, ostavite prostor za pomeranje kako biste mogli komforno da dišete i hodate.

Najvažnije – naučite kako je najjednostavnije da obučete venčanicu. Krojačica neće biti tu sa vama na dan venčanja, ali zamolite bliske prijatelje i rodbinu da vam pomognu prilikom oblačenja venčanice pred venčanje.

Venčanice uz telo – Kako se kretati i kako sedeti?

Imajte na umu da je venčanica haljina kao nijedna druga. Verovatno će biti veća, teža i uža od bilo koje druge haljine koju ste ikada nosili. Važno je da znate kako da se pravilno krećete, sedite i hodate u svojoj haljini, tako da izgledate prirodno i rasterećeno.

Nevesta bi trebalo da hoda sa samopouzdanjem na dan svog venčanja. Stoga, pokušajte da držite ramena unazad, bradu podignutu, a leđa ispravljena. Zadržavajući ovo savršeno držanje, vaša venčanica će savršeno padati i izgledati neverovatno na fotografijama.

Kada hodate uz stepenice, možda ćete morati da podignete suknju. Vežbajte da ovo radite na elegantan način i pazite da ne zakačite čipku.

Sedenje u venčanici je definitivno nešto što treba da isprobate, čak i pre nego što napustite salon venčanica. Uske venčanice, naročito one koje su uske u predelu oko rebara kada stojite može postati nepodnošljiva kada sedite. U najgorem slučaju, dugmad bi se mogla pokidati. Kao što je kraljevski dizajner venčanica Sasi Holford rekao: „Vaša venčanica treba da izgleda tako kao da vas obgrljuje, a ne da vas stiska!“

Nemojte da potcenite ni odlazak u toalet! Zamolite bliske prijatelje da vam pomognu prilikom odlaska.

Uske venčanice u salonu venčanica La Perla

Prilikom kupovine uske venčanice, naročito mnogo vremena pre venčanja, uvek postoji rizik da na dan venčanja ona neće u potpunosti odgovarati. Ukoliko se nevesta dobije makar i samo jedan kilogram, postoji mogućnost da venčanica neće pristajati idealno.

Uske venčanice

Ipak, za tim u salonu venčanica La Perla, to nije nikakav problem, iako u prvom mahu to može da izgleda nevesti kao kraj sveta. Vršimo prepravke i prekrajanje svih modela venčanica tako da svaka haljina svakoj nevesti pristaje savršeno.

Takođe, vršimo i dekorisanje venčanica, pa tako svaka haljina može da izgleda kao model iz snova.

Posetite nas u TC Piramida i dozvolite nam da ispunimo sve vaše snove.