Venčanice za jesen 2022

Za jesenju sezonu 2022. godine, dizajneri su sa svojim besprekornim modelima izašli na pistu, kako lično tako i virtuelno, kako bi prikazali svoje najaktuelnije dizajne. Njih će neveste širom sveta nositi tokom jeseni 2022. godine. I dok su piste istakle povratak mnogih stilova koje volimo, poput balske haljine bez bretela i mini venčanice, takođe su osvetlile nekoliko novih trendova koje buduće mlade treba da znaju. Venčanice za jesen 2022. godine su sve samo ne jednostavne.

Od haljina sa obimnim talasima do izgleda sa seksi izrezima… Štaviše, dizajneri ove sezone nisu igrali na sigurno. Nisu se odličili za haljine šarenih nijansi, nisu eksperimentisali sa različitim siluetama rukava i slično. Venčanice za jesen 2022. godine zaista su ilustrovale svestranost svadbene mode i dokazale da bez obzira na vaš stil venčanja, postoji izgled koji će vam se dopasti kada dođe vreme da kažete “Da”.

Venčanice za jesen 2022. godine – Nove ideje!

Na potpuno iznenađenje, svadbena odela su se vratila na velika vrata i izgledaju bolje nego ikada! Godine 2020. počela je apsolutna rekonstrukcija suštine svadbene odeće i svi su oduševljeni što su netradicionalni izgledi sve više i više popularni. Sve veći broj dizajnera, ali i mladi, odlučuje se za bela odela i bele kombinezone. Ukoliko planirate jesenje venčanje, belo odelo je možda pravi izbor za vas.

Još jedan od trendova koji se mogao videti na pistama za venčanice za jesen 2022. godine svakako su modeli sa izrezima. Dizajneri su se usudili da budu hrabri i iskoristili su ovaj element dizajna da pretvore tradicionalne haljine u moderna remek-dela.

Venčanice za jesen 2022

Kršite pravila, na svoj način! A to je upravo ono što su dizajneri personifikovali ove sezone, posebno oni koji su pri izradi svojih modela prihvatili šarene tkanine. Pomerite granice birajući venčanice za jesen 2022. godine u boji. Obojite jesen šarenilom.

Dekolte na venčanici je jedna od najvažnijih komponenti izgleda, mada ga često neveste zanemaruju. Srećom, ovosezonske kolekcije su vratile pažnju na ovaj detalj. Dok su dragi dekoltei imali svoj trenutak da zablistaju, četvrtasti izrezi su takođe imali veliki debi na pistama. Čini se da su venčanice sa četvrtastim dekolteom veoma popularne ove jeseni.

Midi i mini porubi su se pojavili na pisti poslednjih nekoliko sezona, ali ono što je zauzelo centralno mesto venčanice za jesen 2022. godine bile su visoke i niske siluete. Ovo je definitivno trend koji se vraća svakih nekoliko godina. Neobičan i asimetrični dizajn je onaj koji treba da tražite ako želite da izgledate posebno.

Ne plašite se da eksperimentišete!

Ništa ne govori o venčanjima tako kao talasi i til, a oni su veoma popularni ove jeseni. Od punih obimnih suknji do naboranih poruba i tila u slojevima, ovaj kaskadni stil je suštinski za one koji žele da se osećaju kao princeza na svom venčanju.

Halter/visoki izrezi dodaju klasičan štih bilo kojoj haljini, ali takođe mogu pružiti dodatnu pokrivenost za one koji bi više voleli skromniji izgled. Ujedno, ovo je i sjajan model za jesenje venčanje, naročito ukoliko je u pitanju kasna jesen.

Glavni trend prošle sezone, “puf” rukavi nastavljaju da vladaju i ove sezone. Ukoliko želite retro izgled, ovakve venčanice su pun pogodak.

Venčanice za jesen 2022

Široki, zvonasti rukavi pojavili su se tokom srednjeg veka, probili su se kroz 70-te, a sada su se vratili kao vrhunski trend jesenje sezone. Ovaj bezvremenski trend učiniće da izgledate ženstveno i romantično.

Takođe, vraćaju se u modu i korseti u kojima svaka mlada može da izgleda kao boginja. Ovaj strukturni element omogućava nevestama da naglase svoju figuru, a da izgledaju tradicionalno u isto vreme.

Venčanice za jesen 2022. godine u salonu venčanica La Perla

Salon venčanica La Perla nalazi se u TC Piramida na Novom Beogradu. U našoj ponudi imamo veliki izbor najrazličitijih modela venčanica. Kod nas možete da pronađete i venčanice za trudnice, ali i brojne druge modele. Naš tim će vam uvek pomoći kontruktivnim savetima i zajedno ćemo pronaći model koji je kao krojen za vas.

Ujedno, vršimo i prepravke venčanica, pa tako svaki od ponuđenih modela možemo da prekrojimo i dekorišemo samo za vas.

Pozovite nas i već danas pronađite svoju venčanicu iz snova.