Šminker za venčanje

Planiranje venčanja podrazumeva mnogo razmišljanja i istraživanja. Dok pokušavate da pronađete savršeno mesto, fotografa, organizujete zabavu i, naravno, pronađete venčanicu, stalno istražujete. Neophodno je oslanjati se i na preporuke. Pravi šminker za venčanje, tačnije prolazak idealnog, takođe podrazumeva istraživanje.

Stavljanje beauty look-a za veliki dana u ruke stranca, često može biti stresno. Biti siguran u svoj izbor i imati poverenja u svog izabranog šminkera može da napravi veliku razliku. Danas brojni profesionalni šminkeri za venčanje nude svoje usluge, a teško je suziti izbor i reći “on/a je pravi šminker za venčanje“.

Ipak, postoji nekoliko načina da olakšate donošenje odluka.

Šminker za venčanje – Kako napraviti izbor?

Idealan šminker za venčanje, imaće dobre preporuke. Metod “od usta do usta” često je najpouzdaniji način da angažujete šminkera čije veštine i talenti odgovaraju vašim preferencijama.

Kada tražim šminkera, smatram da su preporuke odličan način da dođete do nekog ko vam odgovara“, rekla je jedna nevesta. “Mnoge šminkere su mi preporučile moje drugarice, ali i drugarice mojih drugarica. Uvek je sjajno pronaći šminkera koji ima sjajne preporuke nekoga koga poznajete.”

Izdvajamo: Priprema kože lica pred venčanje

Pogledajte Instagram stranice svojih prijatelja da biste videli njihova iskustva. Pročitajte recenzije na njihovim profilima i upoznajte se sa portfoliom šminkera pre nego što ga pozovete i rezervišete konsultaciju ili probu.

Kada počnete da razmatrate opcije za šminkanje, sakupite sve fotografije koje vam se dopadaju. One mogu da budu iz časopisa, sa društvenih mreža, ili bilo kog drugog izvora. U redu je čak i ako ne znate šta tačno želite, ali važno je da imate makar neku ideju. To će vam pomoći u razgovoru sa potencijalnim šminkerom, ali i proba šminke će biti uspešnija. Obavezno unapred razgovarajte o vašoj viziji šminke i detaljima venčanja sa šminkerom.

Šminker za venčanje

Bilo da želite mek, prirodan ili dramatičniji izgled, šminker će vam postaviti mnoga pitanja kako bi razumeo vašu viziju i da bio siguran da će postići izgled o kojem je mlada oduvek sanjala.

Pre nego što rezervišete probu i napravite izbor šminkera, važno je da proverite da li je on dostupan na dan venčanja. Takođe, ukoliko i vaše drugarice, prijateljice i rođake takođe žele njegove usluge, važno je da to i naglasite. Vaši zahtevi će uticati na cene, vreme i koliko je šminkera potrebno. Ukoliko znate šta tačno želite, šminker za venčanje će sigurno moći da ispuni sve vaše želje i zamisli.

Šminker za venčanje –  Vodič za svadbenu šminku

Šminka za venčanje trebalo bi da poboljša i naglasi prirodnu lepotu neveste. Takođe, trebalo bi da odaberete izgled sličan onom koji uglavnom nosite. Važno je zapamtiti da neveste uglavnom žele malo “više” za dan venčanja. Imajte na umu da kamera i fotoaparat ne hvataju pigment isto kao i što je vidljivo golim okom. To važi i za obrve i trepavice, tako da treba da imate poverenja u šminkera i da mu se prepustite.

Definisanje i prenošenje vaše svakodnevne rutine šminkanja (ili nedostatak iste), kao i razumevanje potrebe da je malo unapredite, pomoći će vašem šminkeru da kreira izgled za vas koji dopunjuje vaš stil i prirodnu lepotu.

Šminker za venčanje

Imajte i na umu da se šminka razlikuje za neveste sa svetlim očima u odnosu na one sa tamnijom bojom očiju.

Ne plašite se da eksperimentišete! Čak i ako vam se dopada rezultat prve probe, ko zna šta biste mogli da mislite o drugoj ili trećoj.

Postoji razlog zašto postoje probe šminke i sasvim je u redu da rezervišete konsultacije sa nekoliko različitih šminkera dok ne pronađete savršen izgled. Ipak, pazite da ne preterate. Ako budete pripremljeni kada započnete potragu za profesionalnim šminkerom, znajte da će on da vam pomogne da pronađete idealan izgled za samo nekoliko proba.

Gde pronaći idealnu venčanicu?

Kao što smo već naglasili, organizacija venčanja podrazumeva ne samo pripremu i planiranje, već i istraživanje.

Upravo zbog toga, napravili smo oazu venčanica koja se nalazi na Novom Beogradu u TC Piramida. Salon venčanica La Perla ne samo da ima veliki izbor različitih modela i brendova venčanica, već vršimo i prepravke haljina. Bilo da želite da izvršite sužavanje venčanice, ili dekorisanje venčanice, naš profesionalni tim vam stoji na raspolaganju.

Ujedno, kod nas možete da dobijete i pregršt saveta koji će vam pomoći da prevaziđete stresno planiranje venčanja.

Korak po korak do idealnog venčanja – La Perla salon venčanica.