Venčanica po meri, La Perla salon

Priželjkujete haljinu koja će vam na venčanju stajati kao salivena? Venčanica po meri je, u tom slučaju, najbolje rešenje. Prilagođena obliku vašeg tela, vešto će istaći ono na šta ste ponosni i prikriti sve ono što ne želite da se primeti. Takva venčanica će do najsitnijih detalja ispuniti vaše želje. Odabraćete ne samo materijal i kroj koji vam se dopada, već i boju i ukrase.

Za većinu devojaka, svadba je događaj o kom sanjaju još od detinjstva. Prelazak u novu životnu fazu zaslužuje da ga proslavite. Planirate tradicionalnu svečanost sa nekoliko stotina zvanica ili ćete pred matičara stati uz nekoliko najbližih ljudi? Možda vam se ipak najviše dopadaju venčanja sa pedesetak zvanica? U sva tri slučaja, tog dana treba da se osećate posebno. Važno je da budete zadovoljne odrazom u ogledalu i celokupnim stajlingom, a venčanica u tome ima najveću ulogu.

Ako preferirate luksuzne tkanine koje zrače elegancijom, opredelite se za svilu. Muslin i lan su najčešće izbor mladi koje žele manje formalne, lagane i jednostavne haljine. Prozirna čipka ispod koje se nazire koža omiljen je materijal samosvesnih dama koje žele da naglase svoj atraktivni izgled. Bez obzira na to šta preferirate, kada kupujete venčanicu po meri, to ćete i dobiti.

Venčanica po meri, La Perla salon

Zašto je venčanica po meri najbolji izbor?

U salonima venčanica pronaći ćete veliki izbor venčanih haljina prilagođenih svakoj građi tela. U ponudi su, pored klasičnih, i modeli za trudnice, kao i oni prilagođeni visokim nevestama. Zašto biste onda želeli da šijete haljinu po meri? Zato što ćete, jedino u tom slučaju, dobiti tačno ono što ste zamislili. Ako ne pristajete na manje od perfekcije, venčanica po meri je pravi izbor.

Osećate se nelagodno zbog nekoliko kilograma viška? Čini vam se da su vam gornji i donji deo tela neproporcionalni? Noge su vam nadute i moraćete da obujete cipele kojima niste oduševljeni? Venčanica šivena po vašoj meri će sve to prikriti. Poglede ćete sa nedostataka lako preusmeriti na svoje adute. Istaknite uzan struk, vitku figuru, bujno poprsje, sve ono na šta ste ponosni.

Venčanica po narudžbini je sjajan način da pokažete svoju autentičnost. Istaknite se originalnom kreacijom koju ste sami osmislili. Poigrajte se teksturama, volanima, vezom. Osmislite detalj koji će se naći i kod mladoženje. Inicijali, samo vama znan simbol ili nešto treće? Pustite mašti na volju, svadba je događaj kojim se slavi ljubav i koji je posvećen upravo vama! Zapala vam je za oko venčanica vaše prabake koju ste videli na nekim starim fotografijama? Možda biste voleli da nosite nešto slično? Prilagodite dizajn sebi, odbacite ono što vam se ne dopada, a zadržite detalje koji vam odgovaraju. Osmislite izgled haljine, a dizajner će se potruditi da vašu zamisao sprovede u delo.

Venčanica po meri, La Perla salon

Gde naći inspiraciju?

Voleli biste da nosite venčanicu koju ste videli u nekom filmu? Dopadaju vam se svetlucavi kristali, ručno vezena čipka ili mlečnobele perle? Želite sedefastu nijansu haljine koja će se savršeno uklopiti sa prugama na mladoženjinom odelu? Unikatnu venčanicu možete dobiti u baš onoj boji koju želite.

Sve one mlade koje još uvek nisu pronašle venčanicu iz snova, ne treba da pristanu na nešto osrednje, što ih ne oduševljava. Umesto odustajanja od potrage, uzmite stvari u svoje ruke. Pretražite internet, zavirite u stare albume, prisetite se svega onog što vas je nekada oduševilo i dobićete sliku toga što tražite. Kada kupujete venčanicu po meri, možete iskombinovati detalje sa više različitih modela koje ste videli u časopisima.

Salon venčanica La Perla nudi vam mogućnost šivenja haljina po meri. Znamo koliko je važno da tokom svadbe zračite samopouzdanjem i ponosom i zato smo tu da vas saslušamo i ispunimo vaša očekivanja. Naši dizajneri pomoći će vam da ostvarite zamisao i pred zvanice izađete u venčanici kakvu želite. Posetite nas, salon se nalazi na Novom Beogradu, u TC Piramida.