Bračni horoskop

Da li je vaša ljubavna priča zapisana u zvezdama? Bračni horoskop može to da vam otkrije! Da li ste se ikada zapitali da li vaš horoskopski znak ima veze sa uspehom vaših romantičnih veza? Vekovima su astrolozi gledali u zvezde da bi odredili različite elemente u našim životima, a to uključuje i sudbinu naših ljubavnih veza. Pošto horoskopski znak može ukazivati na zajedničke osobine vaše ličnosti, takože mođe da ukaže na to kako negujete ljubav i partnerstvo.

Ako tražite romantiku, astrolozi savetuju da izlazite sa ljudima horoskopskog znaka koji je u direktnoj suprotnosti sa vašim. Ova dva položaja zodijaka se nazivaju polaritetima, što znači da su suprotne i imaju potencijal za dinamičku kompatibilnost. Komplementarni elementi takođe mogu ukazivati na verovatnoću za ljubav.

Bračni horoskop – Koji znakovi se najbolje slažu?

Ovan i Vaga – Baš kao kada se pali šibica, varnice moraju da lete kada se vatreni Ovan i vazdušni znak spoje. Ako je par voljan da ceni i uči iz svojih razlika, oni će stvoriti nezaustavljivi plamen hemije. Svaki znak ima planetu čija energija utiče na njegovo ponašanje, a sa nezavisnim Marsom zaduženim za Ovna i harmoničnom Venerom koja vlada Vagom, ovo uparivanje će jedni drugima dati ravnotežu autonomije i povezanosti koja je potrebna svakoj vezi da bi napredovala.

Blizanci i Devica – Vazdušni znak Blizanci može pronaći uzemljenje i snagu u romantičnom partnerstvu sa organizovanim zemaljskim znakom Devicom. U međuvremenu, Devica može da se opusti uz pomoć bezbrižnog Blizanca.

Bik i Škorpija – Bik, zemaljski znak kojim vlada Venera, privučen je da deli taktilnu lepotu, dok Škorpija, vodeni znak, žudi za intenzitetom i istraživanjem onoga što se krije ispod površine. Alternativno, zarazna radost života Bika daje Škorpiji dozvolu da izađe iz okeana i shvati koliko je lepo samo s vremena na vreme zariti nožne prste u pesak. Zajedno, ovaj duo može negovati trajnu osnovu koja može izdržati sve.

Pročitaj i: Venčanje i horoskop: Kada je najbolje vreme da se venčate?

Vaga i Lav – Vaga i Lav su dinamičan romantični par. Oba znaka zodijaka imaju velika srca i vole romansu. Sa Lavovom smelom ličnošću i žudnjom za reflektorima i Vaginom sklonošću ka ravnoteži i lepoti, oni mogu da se dopunjuju i čine pozitivan par.

Bračni horoskop

Blizanci i Strelac – Vazdušni i Vatreni znak, Blizanci i Strelac imaju sve sastojke za vezu punu vatrometa i obilaska stranih zemalja. Ono što ove znakove zaista čini kompatibilnim je njihova zajednička potreba za zdravim granicama. Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije i unutrašnje evolucije. Uvek iznova izmišljaju i istražuju nove ličnosti i potreban im je prostor za samootkrivanje. U međuvremenu, avanturistički Strelac, kojim vlada Jupiter, ide ka osećaju svrhe i zahteva slobodu da istražuje.

Bračni horoskop – Idealni parovi

Škorpija i Ribe – Znaci zodijaka kojima vladaju isti elementi mogu se lako naći na identičnim talasnim dužinama. Zato se kreativna Škorpija i sanjive Ribe odlično slažu.

Bik i Jarac – Stabilan Bik koji voli luksuz i porodično fokusirani Jarac su stabilan par pun ljubavi. Bračni horoskop je idealan za ove znakove!

Vodolija i Strelac – Individualnost, kreativnost i želja za istraživanjem glavni su aspekti ličnosti Vodolije i Strelca. To je ono što im pomaže da budu odlični partneri u životu i ljubavi. Kao par, dva znaka uvek razgovaraju jedno sa drugim, prave planove za budućnost i unose entuzijazam u živote jedno drugom.

Rak i Jarac – Jedini znak kojim vlada Mesec, emocionalno intuitivni Rak može izgledati kao više nego neverovatan spoj sa logičnim Jarcem predvođenim Saturnom. Međutim, kada se ovaj skup znakova spoji kao ljubavne ptice, oni stvaraju savršenu protivtežu.

Pročitajte i: Kako da odaberete haljinu za venčanje na osnovu horoskopskog znaka?

Ovan i Rak – Dok Vatreni Ovan i Vodeni Rak izgledaju kao suprotnosti, njihove dve prirode su zapravo prilično komplementarne. Negujući Raka privlači samopouzdanje Ovna, dok Ovan ceni Rakovu osetljivost.

Bračni horoskop

Lav i Vodolija – Kada se vatreni Lav kojim upravlja Sunce udruži sa Vodolijom, Vazdušnim znakom kog vodi inovativni Uran, može se formirati moćan par za bračni horoskop. Vodolija ceni Lavovu neustrašivost i nepokolebljiv osećaj sopstvene vrednosti kao neverovatno oruđe za oslobođenje. Prepoznajući da je samopouzdanje zarazno, Vodolije pronalaze svrhu u širenju poruke ljubavi prema sebi od svog partnera Lava.

Devica i Ribe – Ovi znakovi se neprestano pokreću i motivišu snagama jedni drugih. Dok je Devica vešta u razumevanju intimnog odnosa između tela i prirode, Ribe intuitivno osećaju kako da čitaju srce. Devica se divi transcendentnoj, duhovnoj prirodi Riba. Ribe imaju koristi od Devičine sposobnosti da prevede i primeni svoju božansku energiju na zemlji. Ovaj par čuje, pomaže i podiže sve na njihovom putu.

Venčanice Novi Beograd – Salon venčanica La Perla

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu i u svojoj ponudi imamo veliki broj različitih modela venčanica za kupovinu i iznajmljivanje venčanica u poslednjem trenutku, ili ako planirate venčanje na vreme.

Nalazimo se u TC Piramida i možete da nas posetite ili kontaktirate telefonom. Takođe, vršimo i prepravke venčanica, kao i dekorisanje venčanica.

Salon venčanica La Perla – od idealnog spoja za bračni horoskop do besprekorne venčanice…