Venčanje milenijalaca

Dan venčanja je na odraz vašeg jedinstvenog odnosa sa partnerom. Međutim, važno je uzeti u obzir i preferencije vaših gostiju. Najznačajnije i najupečatljivije proslave su one koje idu u korist zvanicama kroz elemente poput dobro isplaniranog menija ili muzike. Razumevanje sklonosti vaših prijatelja i porodice može vam pomoći da shvatite gde da najbolje potrošite svoje vreme i novac dok planirate svoj poseban dan. Venčanje milenijalaca specifično je, jer su oni generacija koja ima posebne prioritete kada je u pitanju iskustvo gostiju.

Da li ste poslali pozivnice za venčanje mnogim milenijalcima, ili organizujete venčanje milenijalaca? Od trenutaka vrednih fotografija do izvanrednih žurki ovo su elementi u kojima milenijalci najviše uživaju kada prisustvuju venčanju.

Venčanje milenijalaca – Novi trendovi

Milenijalci su grupa pojedinaca otvorenog uma koji uživaju u učenju i isprobavanju novih stvari. Zbog toga, ova generacija voli da prisustvuje venčanjima ispunjenim jedinstvenim iskustvima koja nikada ranije nisu videli. Bilo da se radi o pravljenju koktela ili da goste naterate da šetaju kroz jamu sa loptom da bi došli do prijema, milenijalci vole da budu oduševljeni svežim pristupom koji “golica” njihov preduzetnički DNK.

Milenijalci kao zvanice na venčanju ne vole “sladunjave” svadbe. Umesto toga, oni su zainteresovani da saznaju više o paru kroz lične detalje koji obuhvataju njihovu ljubavnu priču. Na primer, pesma koja odražava ukus neveste u muzici, postavka stola upotpunjena rukom pisanim beleškama za kartice mesta ili šarenoliki meniji… Manje se radi o označavanju svih detalja koje bi trebalo da imate na venčanju, a više o stvaranju nekog “vau” faktora sa stvarima koje se smatraju najvažnijim za par, njihove prijatelje i porodicu.

S obzirom na to da su milenijalci aktivni korisnici društvenih mreža, venčanje milenijalaca zahteva trenutke koje mogu da snime i podele sa svojim pratiocima na Instagramu. Bilo da se radi o slikovitoj lokaciji ili iznenađenju nakon žurke, oni traže nova iskustva.

Venčanje milenijalaca

Muzika igra važnu ulogu u održavanju raspoloženja i stvaranju pravog ambijenta tokom svih faza venčanja. Milenijalci su zainteresovani da prisustvuju večeri ispunjenoj nezaboravnim muzičkim nastupima, kao što je gudački kvartet na ceremoniji, energični bend tokom prijema ili epski di-džej na after partiju. Ova generacija želi da zabava traje celu noć. Umesto da završe svečanosti nakon prijema, milenijalci radije nastavljaju proslavu na after-partiju prepunom dekoracije, živahnom muzikom i ukusnim grickalicama.

Venčanje milenijalaca – Šta im je važno?

Ova generacija ima tendenciju da misli da davanje novca na venčanju bezličan poklon. Za dan koji je važan, kao venčanje, oni više vole da pronađu ono što je jedinstveno i značajno za par.

Detalji za venčanje milenijalaca koje oni najviše cene
 • Odeća
 • Cveće i ukrasi
 • Lični zaveti
 • Istaknuti članovi porodice ili bliski prijatelji
 • Osveženje pre ceremonije
 • Brza usluga u baru
 • Zapanjujuće foto pozadine
 • Ukusna predjela
 • Dobra muzika
 • Zabavan plesni podijum
 • Dobra lokacija
 • Šta će obući
 • Lista gostiju

Ukoliko želite da priredite venčanje milenijalaca koje će ih raspametiti, personalizujte svoje venčanje, odaberite lepu lokaciju, mnogo kvalitetnog pića i odaberite zabavnu muziku. Milenijalci će u tome uživati!

Salon venčanica La Perla – Za venčanicu i detalje koji će ostaviti jak utisak

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu, u TC Piramida i u svojoj ponudi ne samo da imamo veliki broj različitih brendova venčanica, već i neverovatne i personalizovane detalje za venčanja.

Venčanje milenijalaca

Ujedno, možemo da vam pomognemo u odabiru, dekorisanju, prepravljanju i prekrajanju venčanica. Od svake haljine, možemo da kreiramo i dizajniramo venčanicu za pamćenje. Takođe, u ponudi imamo ukrase za kosu i druge dekoracije koje će sigurno biti istaknuti detalj na vašem venčanju. Dostupni smo kako za prodaju, tako i za iznajmljivanje venčanica.

Pozovite nas već danas ili posetite na dobro poznatoj lokaciji. Venčanje milenijalaca koje se pamti, počinje već u salonu venčanica La Perla. Venčanje je uvek zabavnije, ako se organizuje kao dobra zabava.