Venčanja 2023

Trend personalizacije i kršenja norme nastavlja da pokreće trendove venčanja 2023. godine. Neveste i mladoženje preuređuju i prekrajaju trendove za venčanja. Oni razmišljaju van okvira i svoj dan venčanja čine jedinstvenim za sebe.

Taj fenomen izgleda drugačije za svaki par. Oni će nastaviti da personalizuju svoja venčanja i u 2023. godini, što znači da će biti primetan pomak od “tipičnog” izgleda venčanja. Više nego ikad, parovi žele da izađu van okvira pravila.

Ne može se poreći da je 2022. godina bila istorijska godina za venčanja. Predviđeni “bum” slavlja, nakon pandemije kovid virusa, dogodio se i milioni proslava su se održale širom sveta. Posle dve godine korigovanih ili odloženih venčanja, proslave su se vratile punom snagom i osećao se polet više nego ikada ranije.

Venčanja 2023. godine – Hrana i piće

Hrana iz regiona obeležiće venčanja 2023. godine. Ove godine parovi traže sve što je lokalno. Pored toga, biće popularni i tornjevi od šampanjca. Oni su počeli da budu u centru pažnje 2022. godine i neće izaći iz mode. Sve više parova želi ovo umesto sečenja torte, a najpopularniji je kasnije tokom večeri. Odlično izgleda na fotografijama, a ništa ne poziva na slavlje više od pucanja čepa na flaši šampanjca.

Mini sendvič predjela bude nostalgiju, a nostalgija se susreće sa elegancijom prilikom venčanja 2023. godine. Parovi će stopiti nostalgiju sa elegancijom i kreirati menije koji će činiti dobro poznata hrana. Brusketi i mini sendviči biće pun pogodak.

Šareni desertni sto osvojio je srca mladenaca. Opcije, opcije i još više opcija kada su u pitanju slatkiši! Stolovi za deserte, zajedno sa tortom , biće u trendu 2023. godine. Parovi vole da daju svojim gostima opcije i da im posluže neke od svojih omiljenih poslastica!

Ova godina je kao stvorena za kreativnost i avanturističke ideje kada je u pitanju svadbena hrana.

Mladenci nisu zaboravili ni na piće, a kokteli su uvek u trendu. Dobra muzika, bar i barmen – ništa više vam ne treba za dobar provod do sitnih sati.

Venčanja 2023. godine – Dekoracija prostora

Žive boje i teksture su još jedan od trendova koji će obeležiti venčanja 2023. godine. Jedan od najznačajnijih trendova koji ćemo videti kako odjekuju tokom 2023. godine je eksplozija boja. Neutralne boje će uvek biti glavni oslonac u dizajniranju venčanja, ali mnogi parovi uneće više boja u svoju svadbenu paletu. Ovaj trend pruža mnogo više mogućnosti za cvetni dizajn, ali i proširuje područje u pogledu tekstila, nameštaja i mode.

Prema rečima mnogih organizatora venčanja, umetnost osvetljenja je novi dekor. Iako je osvetljenje oduvek bilo važan deo dizajna, prilagođeno osvetljenje je nešto čemu parovi daju prioritet više nego ikada ranije. Nema preterivanja. Jedinstvena, prelepa svetla podižu i transformišu prostor više od bilo kog drugog elementa dekoracije.

Jedan od glavnih trendova za venčanja 2023. godine koji će koristiće sjajno osvetljenje za after-party. Kasnonoćna zabava koja podiže atmosferu i dizajn na viši nivo. Ipak, ostaće popularne i minimalističke dekoracije stola sa svećama tokom večere.

Venčanja 2023

Pored toga, popularni su i arhitektonski elementi enterijera. Arhitektura, drveni elementi i teksture će omogućiti da svaki događaj izgleda jedinstveno u 2023. godini. Stvoriće nezaboravno okruženje koji će izgledati sjajno na fotografijama.

Popularne venčanice 2023. godine

Raskošni rukavi obeležiće modele venčanica sa rukavima 2023. godine. Od čipke do zvona i predivnih silueta, neveste će sigurno pronaći više haljina sa rukavima, pogotovo jer su dizajneri već kreirali višestruke iteracije ovog izgleda u svojim najnovijim kolekcijama.

Iako je svadbena moda nekada favorizovala konzervativnije dizajne, moderne neveste i dizajneri su od tada napustili tradiciju, a sada se odlučuju za modele koji se uklapaju u tradicionalnu formu. Venčanice sa rolkom praćene dramatičnim dodacima, veoma su popularne. U 2023. godini očekujte više atraktivnih silueta, kao što su sirena, slip kroj i lepršavi stil.

Ukrašene venčanice se vraćaju nakon nekoliko sezona minimalističkog i skromnog dizajna, pri čemu se dizajneri i neveste odlučuju za stilove koji sadrže dragulje, dijamante, kristale i perle. Ono što odvaja ovaj trend od stilova prošlih godina je način na koji su ovi ukrasi ugrađeni u svaku haljinu.

Sve ovo i još mnogo više toga, možete da pronađete u salonu venčanica La Perla. U ponudi imamo veliki broj različitih modela i brendova venčanica, a vršimo i prepravke i prekrajanje venčanica. Ujedno, za naše mlade, možemo da dekorišemo venčanice po njihovoj želji.

Venčanja 2023

Posetite nas u TC Piramida na Novom Beogradu, ili nas kontaktirajte već danas.

Salon venčanica La Perla – Za momente koji se pamte.