Dekoracija za svadbu 2023

Dekoracija za svadbu 2023. godine razlikuje se mnogo u odnosu na prethodne godine. Dekor za venčanje je doživeo mnogo promena tokom godina. Od izuzetnog izgleda 80-ih godina, do minimalističkog, potpuno belog venčanja, pa sve do rustičnog oživljavanja koje je definisalo 2010. godine, svaka decenija je pronašla sopstveni stil venčanja. Godinu 2023. obeležiće nekoliko novih trendova koji će definisati sledeću eru venčanja. Biće to godina ozbiljno zabavnog, novog dizajna.

Koje trendove ćete videti? Sveže, neočekivane palete i jedinstvene perspektive. Iznenađenja će biti mnogo kada na red dođe dekoracija za svadbu 2023. godine.

Dekoracija za svadbu 2023. godine – Šta možete da očekujete?

Žive boje i teksture definitivno će obeležiti 2023. godinu. Jedan od najjačih trendova koji ćemo videti kako odjekuju tokom 2023. godine je velika eksplozija boja. Neutralne boje će uvek biti glavna baza u dizajnu venčanja, ali vidimo da mnogi parovi žele da unesu više boja u svoju svadbenu paletu. Volimo ovaj trend jer pruža mnogo više mogućnosti za cvetni dizajn. Takođe, ovaj trend i proširuje područje za igru kada na red u organizaciji venčanja 2023. godine dođe dekoracija za svadbu 2023. godine. U ponudi je pregršt različitih tekstila, nameštaja i modnih trendova 2023. godine.

Ne samo da organizatori venčanja vide svetlije i raspoloženije palete boja integrisane u svoje planove za predstojeće venčanje, već uzorak i tekstura takođe obeležavaju njegovo prisustvo u dizajnu. Biće zabavno videti šarene motive, šare i teksture kako se pojavljuju svuda, od cveća, prostorija, plesnih podijuma, pribora za jelo, pa čak i izbora garderobe. Biće veoma popularne i cvetne venčanice.

Dekoracija za svadbu 2023

Umetnost osvetljenja i rasvete doći će do izražaja kada je reč o polju dekoracija za svadbu 2023. godine. Prema rečima poznatih organizatora venčanja, umetnost osvetljenja je novi dekor. Iako je osvetljenje oduvek bilo važan deo procesa dizajna venčanja, prilagođeno osvetljenje je nešto čemu parovi daju prioritet više nego ikada ranije. Nema preterivanja. Jedinstvena, prelepa ugrađena svetla podižu i transformišu prostor više od bilo kog drugog elementa dekoracije.

Dekoracija za svadbu 2023. godine – Novi trendovi!

Trend mini i mikro venčanja zadržaće se i 2023. godine. Parovi su smanjili liste gostiju i fokusirali se na pripremu prelepog obroka u zadivljujućem prostoru za svoje najmilije. Venčanja počinju da imaju osećaj fantastične večere u vašem omiljenom, šik restoranu. Više je naglaska na kohezivnoj paleti i prijatnim teksturama. Sa ovim fokusom, pejzaži stola i dekoracija za svadbu 2023. godine dolaze u prvi plan. Velike su mogućnosti za zabavan dizajn, fenomenalno posuđe za jelo i zapanjujuće cvetne aranžmane.

Jedan od glavnih trendova za venčanja 2023. godine jeste after-party! Ovaj trend podiže zabavu i dizajn na viši nivo. Oni su savršeno rešenje za dobru zabavu mlade i mladoženje sa njihovom prijateljima.

Takođe, arhitektonski elementi enterijera doživeće ekspanziju 2023. godine. Dok se većina parova koji planiraju venčanja oslanjaju na resurse koje pruža mesto održavanja, ove godine bismo mogli da vidimo nešto potpuno drugačije. Arhitektura i teksture će omogućiti da svaki događaj izgleda jedinstveno u 2023. godini. Stvoriće se okruženje koje će biti nezaboravno.

Trendi venčanice 2023. godine

Popularnije nego ikada biće čipkani i ženstveni modeli venčanica, a naročito haljine sa cvetnim motivima. Bilo da su venčanice ukrašene cvetnim printom, ili cvećem u vidu čipke, ovaj trend će biti zapažen 2023. godine. Ujedno, dekoracija za svadbu 2023. godine potpuno se pripaja trendu cvetnih venčanica, jer će boje biti upečatljivije nego ikada.

Dekoracija za svadbu 2023

Salon venčanica La Perla u ponudi ima veliki broj različitih brendova venčanica od kojih su modeli sa cvetnim motivima raznovrsniji nego ikada ranije. Bilo da želite upečatljive ili smele modele cvetnih venčanica, brendovi salona venčanica La Perla sigurno će ispuniti vaša očekivanja.

Posetite nas u TC Piramida na Novom Beogradu ili kontaktirajte telefonom ili putem kontakt forme na sajtu. Naš tim je uvek spreman da vam pomogne u odabiru venčanice. Pored toga, vršimo i prepravke venčanica, pa možete da budete uvereni u to da će vam haljina stajati kao da je krojena za vas.

Čekamo vas! La Perla – uvek tu da ispuni sve vaše snove.