Oblik dekoltea

Nekada je pravi izazov pronalaženje prave venčanice za svoj tip tela. Ne samo da treba obratiti pažnju na model venčanice, već i na oblik dekoltea. U zavisnosti od građe tela, pomoći ćemo vam da pronađete idealan oblik za vašu figuru.

Tim salona venčanica La Perla u ponudi ima veliki broj modela dizajniranih venčanica i veoma smo ponosni što pomažemo našim nevestama da pronađu svoju haljinu iz snova. Svaka nevesta je drugačija i mi slavimo tu individualnost tako što ne samo da uspešno pronalazimo savršenu tkaninu već i haljinu savršenog oblika koja će pokazati mladu u najboljem svetlu.

Oblik dekoltea u zavisnosti od oblika tela

Takozvani halter ili visoki vrat oblik dekoltea ima široke kaiševe koje obavijaju zadnji deo vrata ili visoki vrat sa dubokim otvorima za ruke. Oba modela izgledaju najbolje na nevesti sa širokim ramenima ili visokim nevestama.

DOBRO ZA: Široka ramena
LOŠE ZA: Uska ramena

Izrez poznat pod nazivom “kugla” je u obliku slova U i ima univerzalno laskav klasični izgled. Može biti nisko izrezan, a vrlo često će se širina nastaviti kroz zadnji deo haljine.

DOBRO ZA: Skoro sve neveste!

Oblik dekoltea “dragulj”, poznat i kao izrez majice, zbog svoje sličnosti sa autentičnim izrezom oko vrata kao i na majici, ima mekani zaobljeni izrez. Često je okrugao i nalazi se u dnu grla, a iznad ključne kosti.

DOBRO ZA: Ženu sa malim grudima.
LOŠE ZA: Ženu velikih grudi.

Venčanica sa spuštenim ramenima, baš kao što ime implicira, ovaj izrez se nalazi ispod ramena kako bi prikazao nevestinu ključnu kost i ramena. Neretko venčanica ima rukave koji pokrivaju deo nadlaktice. Iako je ovaj stil laskav ženama srednjih ili punih grudi, dekolte otvorenih ramena će izgledati dobro na skoro svim figurama. Ako imate krupne ruke i neprijatno vam je da razgolite ramena, možda biste želeli da razmislite o portretnom dekolteu.

DOBRO ZA: Ženu punih grudi i u obliku kruške.
LOŠE ZA: Široka ramena, krupne ruke.

Oblik dekoltea

Oblik dekoltea portret, slično stilu sa otvorenim ramenima, ali sa više tkanine, portretni izrez karakteriše širina od vrha jednog ramena do vrha drugog.

DOBRO ZA: Krupne ruke i istaknute ključne kosti.
LOŠE ZA: Nedefinisane ključne kosti.

Oblik dekoltea srce zapravo je oblikovan kao gornja polovina srca. To je divna opcija za žene punijih grudi, jer zaista naglašava dekolte na venčanici.

DOBRO ZA: Krupan dekolte.
LOŠE ZA: Osobe sa malim grudima.

Oblik dekoltea možete da prilagođavate obliku svoje figure

Oblik čamca nežno prati krivinu ključne kosti, skoro do vrha ramena i presečen je pravo, tako da se manje vidi dekolte. Može se upariti sa venčanicom sa rukavima ili modelom bez rukava.

DOBRO ZA: Male grudi.
LOŠE ZA: Velike grudi.

V-izrez: Ime govori sve: izrez se spušta napred (a ponekad i pozadi) u obliku slova V, čime se smanjuje naglasak na grudima.

DOBRO ZA: Mlade koje nose veličinu brushaltera B ili C.
LOŠE ZA: Svako veće ili manje grudi od veličine B ili C.

Bez naramenica: Dekolte bez bretela je popularan izbor kod nevesta sa bujnim grudima i izgleda divno kada je uparen sa korsetom ili steznikom.

DOBRO ZA: Pravilna ramena i ključne kosti.
LOŠE ZA: Žene manjih grudi.

Ravan dekolte je jednostavan kroj bez bretela koji prelazi preko grudi. Ovaj izrez laska mnogim tipovima tela, ali je posebno prijatan ženama sa širim ramenima.

DOBRO ZA: Šira ramena.
LOŠE ZA: Uža ramena.

Kvadratni oblik dekoltea prati isti oblik kao donja polovina kvadrata. Ovaj izrez se može širiti da pokaže više ramena ili niže za moderniji, oštriji izgled. Često se može videti na haljinama sa kaiševima ili rukavima.

DOBRO ZA: Modernu nevestu.

Oblik dekoltea kraljice Ane je kraljevski kroj koji ima visoku kragnu pozadi i uronjen izrez, obično širok ili V-izrez, napred.

DOBRO ZA: Tradicionalniju nevestu.

Oblik dekoltea

Iluzioni dekoltei, koji su zabeležili ogroman porast popularnosti u poslednjih nekoliko godina, imaju prozirnu tkaninu ili čipku duž gornjeg dela steznika koji se proteže do vrata. Ovi izrezi mogu biti detaljni i jedinstveni kao i mlada!

DOBRO ZA: Sve neveste!

Najveći izbor venčanica u Beogradu

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu u TC Piramida i u svojoj ponudi imamo veliki izbor različitih, dizajniranih modela venčanica.

Najpopularniji modeli venčanica jesu oni sa potpisom Madioni, Ariamo i Ria Tener. Naš tim ne samo da će vam pomoći da pronađete idealnu venčanicu, već samo za vas vršimo i prepravke venčanica. Na taj način od svakog modela venčanice, možemo da učinimo da vam pristaje kao da je skrojena za vas.

Posetite nas na dobro poznatoj lokaciji, ili nas kontaktirajte još danas.

Salon venčanica La Perla – Sve za buduće neveste na jednom mestu.