Venčanice sa kaišem

Fenomenalni i laskavi svadbeni kaiševi osvajaju srca budućih nevesti tokom 2023. godine. Ako do sada niste razmatrale da nosite venčanice sa kaišem, sada je pravo vreme za to. Čak i ukoliko ste odabrale venčanicu koja ne dolazi sa kaišem, ne brinite se. Modni dodaci za venčanje su dostupni na svakom koraku, pa svoju venčanicu možete da ukrasite i dekorišete predivnim kaišem.

Bilo da ste kupile ili iznajmile venčanicu, kaiš kao modni dodatak na venčanici svakako možete da nosite. On ne samo da će ukrasiti vašu haljinu. već može i doprineti tome da vam venčanica bolje i lepše pristaje.

Venčanice sa kaišem – Kako se nosi?

Takođe poznat i kao svadbeni pojas ili svadbeni kaiš, ovaj detalj se nosi oko struka venčanice ili druge svadbene odeće. Kaiševi na venčanici su uglavnom napravljeni od trake i dostupni su u različitim modelima. Mogu da budu u skladu sa tkaninom venčanice, u drugim bojama ili ukrašeni materijalima. Isto tako, veoma su popularne venčanice sa kaišem koji je ukrašem motivima cveća, detaljima poput čipke ili cirkonima.

Zbog delikatne prirode venčanica, svadbeni kaiševi se često vezuju trakom na leđima. Mogu se zašiti na haljinu ili biti odvojiti. Pojasevi za venčanice mogu se kupiti u salonu ili napraviti po meri i želji neveste, a kako bi upotpunili željenu nijansu ili stil venčanice.

Venčanice sa kaišem pružaju nekoliko prednosti, uključujući unošenje daška sjaja u venčanicu. Oni takođe stvaraju jedinstvenu karakteristiku, posebno ako je venčanica izrađena od neupadljive tkanine. Kaiš na venčanici je takođe idealan za isticanje prirodne linije struka, kao i poboljšanje i isticanje siluete haljine.

Venčanice sa kaišem

Koji god oblik tela da imate, u skladu sa tipom venčanice, možete da odaberete i kaiš ili pojas. Ujedno, veoma su popularni modeli kaiša sa mašnom koja se vezuje na dnu leđa. Sa ovako prefinjenim detaljem, nikada ne možete da pogrešite.

Venčanice sa kaišem – Kako da nosite ovaj detalj?

Venčanice sa kaišem mogu da budu izuzetno raznovrsne. Mogu se nositi tokom ceremonije, prijema i večeri. Ako svoju haljinu nosite uveče, dodavanje glamuroznog kaiša je lak način da svadbeni look transformišete iz dnevnog u večernju varijantu.

Kaiševi za venčanice uglavnom se nose na prirodnom struku, na najtanjoj tački između dna rebara i kukova, što laska praktično svakom obliku venčanice. Oni takođe formiraju struk i ističu obline, čineći poželjan oblik.

Kaiševi za venčanice, posebno oni sa perlama i kristalima, izgledaju zapanjujuće na haljinama za princeze i balskim haljinama. Oni takođe dopunjuju sirena venčanice. Kaiševi se mogu nositi sa haljinama carske linije, iako će se nalaziti nešto više ispod grudi.

Kaiševi se takođe dobro “slažu” sa venčanicama koji imaju široke suknje. Ujedno, izuzetno lepo pristaju na venčanicama sa korsetom, jer na taj način grudi i struk dolaze u prvi plan.

Svadbeni kombinezoni takođe izgledaju božanstveno sa detaljem kao što je kaiš. Modeli u kontrastnim bojama dodaju dašak drame, dok suptilni kaiš sa draguljima daje bezvremenski, elegantan izgled.

Venčanice sa kaišem

Venčanice sa kaišem ne samo da pružaju elegantan izgled, već i dašak glamura. U skladu sa temom venčanja, kaiš na venčanici može da izgleda i vintage, ali istovremeno i izuzetno ženstveno.

Salon venčanica La Perla Beograd

Bilo da ste elegantna, prefinjena, urbana ili trendi mlada, tim salona venčanica La Perla stoji vam na raspolaganju. Ne samo da imamo veliki izbor venčanica različitih brendova, već za vas vršimo dekorisanje, kao i prepravke venčanica.

U salonu venčanica La Perla ne samo da možete da pronađete veliki izbor brendiranih venčanica, već i najraznovrsnije ukrase za venčanicu. Tijare, perle, mašne, rukavice, kaiševi… Na vama je samo da poželite, a mi ćemo napraviti kombinaciju idealnu za vas i vaše venčanje.

Pozovite nas već danas i zakažite probu venčanica u našem salonu. Nalazimo se na Novom Beogradu u TC Piramida.

Salon venčanica u Beogradu La Perla – za venčanje iz snova.