Modni dodaci za mlade 2023

Od jakni do poda do ukrašenih rukavica, modni dodaci nikada nisu bili raznovrsniji nego oni koji su prikazani na Nedelji mode. Prolećna kolekcija za mlade 2023. godine zablistali su na modnim pistama. Modni dodaci za mlade 2023. godine oduševiće sve devojke, koji god stil da žele da ponesu.

Za prolećnu kolekciju 2023. godine dizajneri su bili inspirisani zimskom idilom. Kreirali su modele jakni do poda, kao i strukirana odela i prozirne, svilenkaste pelerine. Ovaj lepršavi, ženstveni i romantični deo garderobe učiniće da svaka mlada izgleda božanstveno. Modni kritičari su, takođe, oduševljeni raznovrsnošću kolekcije za prolećnu sezonu.

Brojni slojevi na venčanicama sada su odvojivi od haljine, nudeći dva izgleda u jednom, a velovi za mlade polako odlaze u drugi plan.

Modni dodaci za mlade 2023. godine – Šta nas je oduševilo?

Opšte je poznato da se trendovi i modni dodaci ponavljaju iz decenije u deceniju. Ipak, modni dodaci za mlade 2023. godine raznovrsniji su nego ikada. Upravo je to jedan od glavnih utisaka kritičara i modnih analitičara. Evidentno je da se za svaku mladu našlo ponešto na ovogodišnjoj Nedelji mode za prolećne mlade 2023. godine.

Ukrašene rukavice

Čini se da će naredne sezone rukavice biti popularnije nego ikada. Ipak, ovi modni dodaci za mlade 2023. dobijaju malu nadogradnju za proleće 2023. godine. Sa željom da nevestama omoguće dramatičan izgled, mnogi dizajneri odlučili su se da kompletnom izgledu pridodaju ukrašene i romantično dekorisane rukavice. Takođe, popularni modeli rukavica su oni do lakata. Preporuka je da se nose rukavice koje se po nijansi i boji razlikuju od venčanice makar za jedan ton.

Odvojivi slojevi venčanice

Želite da imate dva različita izgleda na dan venčanja? Nikakav problem! Potrebno je samo da nabavite odvojive slojeve venčanice. Reč je o možda najpopularnijem trendu i modni dodaci za mlade 2023. godine su nezamislivi bez ovakvog detalja. Sada možete da nosite kitnjasti sloj venčanice tokom ceremonije, a zatim uklonite taj komad garderobe kada dođe vreme za ples. Dva izgleda po ceni jednog!

Modni dodaci za mlade 2023

Gornji deo garderobe

Svi znamo da vreme može biti prilično nepredvidivo u proleće, a dizajneri pružaju prekopotrebne opcije za borbu protiv neizvesnih temperatura. I to ni manje ni više nego pomoću šik odeće za mladence. Naravno, omogućavaju nevestama da to urade sa stilom! Popularan je bolero za mlade, kao i sako.

Modni dodaci za mlade 2023. godine blistaju ove sezone

Za proleće 2023. godine naglasak se uveliko stavlja na detalje i modne dodatke koji mogu značajno da doprinesu izgledu mlade.

Šalovi, ešarpe i marame

Odeća i modni dodaci za mlade 2023. veoma su raznovrsni i raznoliki, a tu svoje mesto zauzimaju šalovi, ešarpe i marame za neveste. Sudeći prema kolekcijama za proleće 2023. godine šalovi mogu biti ukrašeni, romantičnog stila, ženstveni ili lepršavi. Za koji god model da se odlučite, sigurno nećete pogrešiti.

Kratki velovi i modeli srednje dužine

Kratki velovi sa gustim tkanjem bili su u trendu prethodne sezone, ali sada svojih pet minuta imaju velovi mini dužine. Izuzetno šik notu kompletnom izgledu daju kratki velovi upareni sa kratkom venčanicom. Ipak, pozitivno se komentariše i kombinacija kratkog vela sa balskom haljinom. Svi vole iznenađenja, zar ne?

Modni dodaci za mlade 2023

Pojasevi i kaiševi

Kaiševi i visoki pojasevi biće u trendu za proleće 2023. godine. Od debelih modela, do tankih, preko običnih do ukrašenih… Opcije su bezgranične. Na taj način možete da istaknete svoj struk i izgledate blistavije nego ikada.

Kupovina i iznajmljivanje venčanica

Priznajemo, kupovina i iznajmljivanje venčanica mogu da biti zahtevni, ali samo ako ne odaberete na vreme omiljeni salon venčanica.

La Perla nalazi se na Novom Beogradu u TC Piramida i u svojoj ponudi imamo ne samo brojne brendove venčanica, već i modne dodatke. Sve što vam je potrebno za idealno venčanje, sigurno ćete pronaći kod nas. Takođe, nudimo vam i profesionalnu uslugu, kao i dekorisanje venčanica, ali i prekrajanje venčanica.

Naš iskusni tim uvek je spreman da vam pomogne da organizujete idealno venčanje za pamćenje.

Pozovite nas ili nas posetite na dobro poznatoj lokaciji. Naš tim vam je uvek na raspolaganju.