Šta nositi ispod venčanice

Šta nositi ispod venčanice igra ključnu ulogu ulogu u celokupnom izgledu mlade na dan venčanja. Koju god venčanicu da odaberete, ukoliko pogrešite sa odabirom veša, postoji mogućnost da nećete izgledati onako kako ste zamislile.

Dakle, izabrali ste svoju savršenu haljinu, znate koje cipele ćete nositi, a čak ste i odlučili za frizuru i šminku. Sada, vreme je za nešto što vam je možda palo na pamet: donji veš. Lako je zaboraviti šta se krije ispod venčanice, ali iako niko od zvanica neće videti te detalje, veoma je važno razmotriti šta nositi ispod venčanice.

Donji veš pomaže u oblikovanju tela, pa samim tim i venčanice. On može drastično da promeni i poboljša izgled neveste. Kada birate haljinu i kada idete na probu, obavezno imajte na umu donji veš. Da li ćete nositi grudnjak uz svoju haljinu? Da li želite da stegnete struk korsetom? Da li vam je haljina toliko tesna da ćete se odlučiti da ne nosite donji veš? Ovo su sve detalji koje treba uzeti u obzir i razmotriti na vreme.

Šta nositi ispod venčanice – Najvažniji detalji koje ne smete zaboraviti

Ne postoje pravila o tome koju vrstu donjeg veša neveste treba da nose. Šta mlada odabere da obuče na dan venčanja je lični izbor. Trebalo bi da nosi ono u čemu će joj biti najudobnije.

Većina nevesta odlučuje da nosi, u najmanju ruku, donji veš i grudnjak. Vaša venčanica može biti luksuzna i otmena, ali vaš donji veš ne mora da bude. Grudnjak koji dobro stoji i donji veš koji se ne skuplja, ne rasteže ili stvara linije, su, zaista, sve što je potrebno da izgledate i osećate se najbolje.

Odeća za oblikovanje je uvek opcija, ali nije neophodna. Ako smatrate da vaš stomak ili torzo mogu izgledati bolje, odabir donjeg veša sa visokim strukom ili steznik su pun pogodak.

Boja donjeg veša je takođe važan detalj ako se pitate šta nositi ispod venčanice. Posebno je važna boja ukoliko nosite čisto belu venčanicu. Iako mnogi modeli imaju postavu, kako venčanica ne bi bila providna, verovatno ne bi trebalo da rizikujete sa jarko ružičastim nijansama.

Šta nositi ispod venčanice

Odlučite se za donje rublje koje je što približnije vašem prirodnom tonu kože, posebno ako nosite venčanicu boje slonovače ili belu. Mnogi materijali za venčanice su često prozirni, pa donji veš u “esperimentalnim” i jarkim bojama nije nešto što se preporučuje.

Uopšteno govoreći, najbolje opcije su prirodni i neutralni tonovi koji su bliski vašoj boji kože ili beli. Obavezno ponesite donji veš koji želite da nosite ispod venčanice prilikom probe u salonu venčanica. Na taj način zasigurno ćete znati da li pristaje ili ne.

Šta nositi ispod venčanice?

Za klasične balske haljine i jednostavnije venčanice A kroja, lako je odličiti šta nositi ispod venčanice. U mnogim slučajevima, običan grudnjak i klasičan donji veš će rešiti problem. Ipak, uz haljine koje više otkrivaju, za modele sa dubokim izrezima na leđima ili dekolteu, stvari mogu biti komplikovanije.

Ako vaša haljina ima veoma nizak izrez ili čipku na grudima, preporučuje se našiven grudnjak na samoj venčanici. Takozvani lepljivi grudnjaci biće pun pogodak.

Za modele sa niskim leđima, bez leđa ili čipkane venčanice, nošenje grudnjaka deluje nemoguće. Za ovakve modele preporučuju se lepljivi grudnjaci jer se ne vide na leđima. Važno je imati na umu i donji veš uz ovakvu haljinu, pa potražite donje rublje koje se spušta dovoljno nisko da bude nevidljivo.

Izbegavajte bilo šta sa ukrasima. Nosite donji veš bez kamenčića, aplikacija i bilo kog drugog sličnog ukrasa koji bi mogao da se raspara ili pocepa venčanicu. Takođe, važno je da kupite odgovarajuću veličinu. Zvuči očigledno, ali ustvari je lako napraviti grešku. Uvek je dobra ideja da odredite veličinu, posebno za grudnjak. Za neveste se preporučuje i da nose nešto što već znaju da vole i da im je udobno. Takođe, čak i ako mislite da imate savršen donji veš za venčanje, uvek je dobra ideja da se pripremite i ponesite rezervni par.

Salon venčanica La Perla – Prepravke venčanica

Najbolje opremljeni salon venčanica u Beogradu nalazi se u TC Piramida na Novom Beogradu. Naš tim će vam veoma brzo pomoći da pronađete idealnu venčanicu za vas. Bilo da želite da obavite kupovinu venčanice ili iznajmljivanje venčanica, salon venčanica La Perla je idealno mesto.

Šta nositi ispod venčanice

Pored toga što u našoj ponudi imamo veliki izbor različitih brendova venčanica, takođe vršimo i prepravke i prekrajanje venčanica. Ukoliko je potrebno sužavanje venčanica ili želite bilo šta drugo da promenite, stojimo vam na raspolaganju.

Naš tim u salonu venčanica La Perla vrši i dekorisanje venčanica. Potrebno je samo da nam kažete kako želite da venčanica izgleda i mi ćemo je stvoriti ispred vas baš onako kako ste zamislile.

Posetite nas ili nas kontaktirajte već danas.

Salon venčanica La Perla – ostvaruje sve što vi zamislite.