Šta obući za zimsko venčanje

Šta obući za zimsko venčanje predstavlja mali izazov za svatove, a naročito za neveste. Kako da vam bude toplo, a da i dalje izgledate kao mlada? Niko ne želi da mu bude toliko hladno da ne može da uživa u događaju, ali isto tako niko ne želi da na sebi ima mnogo slojeva garderobe. Ne možete obući dve venčanice, zar ne? Zato morate strateški da pristupite u odabiru garderobe i modnih dodataka.

Kada birate venčanicu, imajte na umu vremenske prilike i lokaciju održavanja venčanja.

Pročitajte i: Trendovi venčanica 2023. godine: Šta će biti popularno nove sezone?

Modni dizajneri preporučuju da odaberete venčanicu ili kombinezon u zimskim odgovarajućim tkaninama i bojama, poput somota. Kada odaberete osnovni izgled, možete da odaberete određene modne dodatke koji će vas ugrejati. Rukavice mogu da budu izvanredan modni dodatak, kao i mekano veštačko krzno.

Šta obući za zimsko venčanje – Kako se ugrejati na zimskom venčanju?

Odabir zimskog kaputa za zimsko venčanje je ključan! Uverite se da su silueta kaputa i njegova boja na istom nivou formalnosti kao i ostatak vašeg izgleda.

Preporučuje se dugačak kaput sa kaišem koji je istovremeno elegantan i topao. Najbolje je da odaberete kaput bele boje, ili slonove kosti, a možete da ga nosite i posle venčanja. Takođe, kaput svetlo-bež boje je isto tako sjajan izbor.

Hulahopke će uvek biti klasičan i elegantan način da doprinesete svom izgledu i silueti, kao i da pružite dodatnu toplotu na zimskom venčanju. Ovaj odevni predmet je savršen za mlade koji su se odlučile za kraće koktel haljine, a može se nositi i ispod dugačke venčanice. Možete da odaberete hulahopke bez sjaja, ili sa sjajem, u zavisnosti od modela koji želite. Takođe, preporučuje se nošeće hulahopki u boji kože.

Šta obući za zimsko venčanje

Potpetice sa zatvorenim prstima su kao stvorene za zimsko venčanje. One će doprineti formalnom izgledu, a stopala će zaštititi od hladnog vazduha. Postići ćete šik i sofisticiran izgled.

Rukavice su popularan modni dodatak 2023. godine, pa su idealne za zimsko ili jesenje venčanje. Ukoliko se pitate šta obući za zimsko venčanje ili kako se ugrejati za zimsko venčanje, odgovor je jednostavan – rukavice. Odaberite model koji se slaže uz vašu venčanicu i sigurno vam neće biti hladno.

Šta obući za zimsko venčanje?

Ako vašoj odevnoj kombinaciji i dalje nešto nedostaje, veštačko krzno može biti savršen završni dodir. Ne samo da čini vaš izgled luksuznijim, već vas štiti i od hladnoće. Nosite ga preko ramena ili kao ogrtač.

Materijali kao što su italijanska čipka, saten, svila, taft i somot su teže tkanine koje će pružiti dodatnu toplinu i udobnost, a ujedno ćete izgledati svečano. Koža i veštačko krzno takođe su dobar odabir.

Modni detalji u tamnijim nijansama zelene, plave, tamnocrvene i šljokice pružaju sezonsku opciju koja je savršena za zimsko venčanje. Zimske venčanice uglavnom su dugački modeli, poput midi ili maksi venčanice sa rukavima. Kombinezoni su takođe odlična opcija kada želite da organizujete zimsko venčanje.

Šta obući za zimsko venčanje

Nošenje šešira na dan venčanja je u trendu i on može da posluži kao sjajna alternativa velu. Za zimsko venčanje, preporučuje se vunena beretka, koju možete lako da skinete, a da ne pokvarite frizuru.

Venčanice za zimsko venčanje

Salon venčanica La Perla u svojoj ponudi ima venčanice za svaku godišnju sezonu. Pored toga što kod nas možete da kupite ili iznajmite venčanicu, naš tim vrši i prepravke venčanica. Na taj način od svake haljine možemo da kreiramo zimske venčanice za pamćenje.

Takođe, veliki broj modnih dodataka i ideja koje možemo da vam ponudimo, pružaju sve odgovore na pitanje šta obući za zimsko venčanje.

Kontaktirajte sa nama ili nas posetite na Novom Beogradu u TC Piramida. U ponudi imamo više od deset različitih brendova venčanica i uvereni smo da ćete baš kod nas pronaći svoju venčanicu iz snova.

Mi znamo kako da usrećimo svaku nevestu – La Perla.