Venčanice sa vezenim sjajem

Svaka nevesta želi da izgleda kao najbolja verzija sebe na dan venčanja. Ženstvene i romantične mlade kombinuju čipku sa prozirnim tkaninama. Inspiraciju traže u najprefinjenijim modnim stilovima. Seksepilni i skromni, ili pak atraktivni dekolte neretko je kao “šlag na torti” kompletnog izgleda mlade. Jednostavne, ali moderne naramenice stvaraju privlačan efekat. Venčanice sa vezenim sjajem veoma su raznovrsne i za koji god model da se opredelite, jednostavno, ne možete da napravite grešku.

Linearno vezene perle oblikuju telo i daju mu konturisan oblik. Podsloj od srebrnog svetlucavog tila pruža dodatan visoki sjaj, dopunjujući kompletan izgled i čineći vas potpuno jedinstvenom. Kolekcija venčanica Madioni učiniće da izgledate ženstvenije i prefinjenije nego ikada do sada.

Zbog čega su jedinstvene venčanice sa vezenim sjajem?

Od nesvakidašnjeg dizajna, do raskošnih bisera i svetlucavog sjaja, teško je odoleti zadivljujućoj haljini ukrašenoj perlama. Bez obzira na to da li ste se odlučile za blistave šljokice, bisere ili blistave perle nalik dijamantu, nećete pogrešiti sa daškom glamura. Ipak, može biti teško pronaći savršenu haljinu koja neće isprazniti vaš budžet.

Bilo da tražite jednostavan dodir modernog šarma ili haljinu ekstravagantnog i dramatičnog stila, vaša venčanica čeka na vas. Važno je napomenuti da iako haljina sa perlama izgleda apsolutno neverovatno, ona ponekad može da bude veoma teška. Od smanjenja težine, do postizanja savršenog nivoa sjaja, do brige o ovom remek-delu, razgovaramo o pet najboljih detalja koje treba da znate o nošenju haljine sa šljokicama ili perlama.

Venčanice sa vezenim sjajem možete da nosite, a da istovremeno ne potrošite mnogo novca na ovakvu haljinu. Ukoliko šljokice imate samo u gornjoj polovini haljine, ona će biti značajno pristupačnija. Takođe, venčanice sa vezenim sjajem na donjem rubu suknje, mogu da kreiraju neverovatan efekat. Mlade koje vole perle i sjaj, mogu da koriste svetlucavi til. Pored toga, šljokice mogu postići zadivljujući sjaj i ekstravaganciju na bilo kojoj svadbenoj haljini.

Venčanice sa vezenim sjajem

Za sve ljubitelje sjaja, imamo savršen ukras koji će učiniti da vaša haljina zablista. Jedna od najvećih zabluda u postizanju svetlucave haljine je odabir šljokica ili perli srebrne boje. Reflektirajuća površina srebrne završne obrade nalik aluminijumu je fantastična da stvori blistavost i sjaj. Međutim, često može promeniti izgled venčanice. Da biste zadržali prirodnu boju i tradicionalnu završnu obradu, izaberite jednostavnu i transparentnu šljokicu. Prozirne šljokice su najbolje za postizanje sjaja, a da pritom izgledate glamurozno. Izbegavajte ukrase u mat boji. Za neveste koje žele suptilniji sjaj, razmislite o naizmeničnom smenjivanju šljokica u boji slonovače i providnih.

Venčanice sa vezenim sjajem – Kako da se osećate prijatno?

Pravi biseri i perle su često nešto teži u poređenju sa šupljim biserom ili plastičnim perlama. Osim toga, haljine sa teškim perlama mogu da istegnu ili pohabaju venčanicu. Da biste to izbegli, najbolje je da nosite korset venčanicu. Ovo će osigurati da težina perli bude u potpunosti podržana, a prekrasan dizajn oblikovaće figuru. Još jedan od načina da smanjite težinu venčanice sa vezenim sjajem je odabir aplikacija. To je tehnički termin za krojenje koji podrazumeva da su perle ručno sečene i ponovo montirane na venčanicu.

Isprobajte venčanicu pre svadbenog dana i provedite neko vreme u njoj. Osetite na koji način možete da se krećete, da li vam je udobno da u njoj sedite i možete li da plešete. Imajte na umu da je na dan venčanja najvažnije da se vi dobro i prijatno osećate.

Venčanice sa vezenim sjajem

Kolekcija venčanica Madioni ispirisana je praktičnošću i ženstvenošću. Kreirana je tako da se svaka nevesta oseća prijatno u svojoj koži.

Kolekcija venčanica Madioni u salonu venčanica La Perla

Venčanice sa vezenim sjajem najslikovitije su prikazane u kolekciji Madioni. Lagane, prijatne venčanice od čipke i tila učiniće da zablistate na dan venčanja.

Napravljene su od laganog materijala i dekorisane tako da istaknu ženstvenost i stave naglasak na romantiku. Dostupne su kako u beloj boji, tako i u nijansi boje slonove kosti.

Tim salona venčanica La Perla bavi se i dekorisanjem i ukrašavanjem venčanica, pa vršimo i prepravke modela. Na taj način, svaka haljina može da izgleda tačno onako kako ste zamislile. Posetite nas u TC Piramida na Novom Beogradu ili kontaktirajte već danas.

Za ostvarenje svih vaših zamisli – salon venčanica La Perla.