venčanice za proleće 2023

Imamo lepe vesti za neveste koje trenutno traže savršenu venčanicu! Venčanice za proleće 2023. godine blistavije su i kreativnije nego ikada. Možete da kombinujete ne samo boje, već i mnoštvo različitih modela, jer danas je u trendu sve što vam se dopada!

Iskustvo traganja za venčanicom pamtićete godinama. To je trenutak u kome ćete zaista uživati tokom ovog novog životnog poglavlja. Verujemo da je to vreme o kome ste sanjali od malih nogu, pa uživajte u njemu. Pre nego što u potpunosti zaronite u proces kupovine venčanice, važno je znati i razumeti koje trendove svadbene odeće možete očekivati da vidite ove godine. Ovakvo saznanje će vam na kraju pomoći da pojednostavite potragu za venčanicom.

Kada se osvrnemo unazad, prelazni komadi, smele šarene haljine i minimalistički dizajn su samo nekoliko trendova koji su nedavno dominirali u svadbenom modnom prostoru. Međutim, neveste bi trebalo da predvide blagu promenu stilova. Imajte na umu da se velika venčanja i proslave sa velikim brojem zvanica vraćaju u prvi plan.

Venčanice za proleće 2023. godine – Kakvi modeli su popularni?

Venčanice za proleće 2023. godine moguće je pronaći kako u romantičnom i ženstvenom dizajnu, tako i u elegantnom i casual stilu. Venčanice sa raskošnim rukavima popularnije su nego ikada ranije. Venčanice sa dugačkim rukavima nisu nova ideja, jer su dugo bile primarne za mladence još od sredine 1800-ih godina. Kako smo vekovima udaljeni od nastanka ovog dizajna, godine 2023. možemo očekivati da ćemo videti više modela sa ovim kraljevskim i elegantnim elementom. Od čipke do zvona i veličanstvenih silueta, neveste će sigurno pronaći više različitih venčanica sa rukavima. Dizajneri su već kreirali višestruke iteracije ovog izgleda u svojim najnovijim kolekcijama.

venčanice za proleće 2023

Venčanice sa rolkom i venčanice koje prekrivaju vrat, vraćaju se na velika vrata. Svadbena moda je nekada favorizovala konzervativniji dizajn venčanica. Takav trend je nosio sa sobom religiozne konotacije koje stoje iza mnogih venčanja. Moderne neveste i dizajneri su od tada napustili tradiciju. Ipak, sada se odlučuju za modele koji se uklapaju u ovakvu formu. Venčanice za proleće 2023. godine ispunjene su iatraktivnim siluetama. Popularni su modeli kao što su sirena, slip kroj i lepršav stil u kombinaciji sa rolkom.

Dekorisane venčanice idealne su za neveste koje žele da blistaju na dan venčanja. Ukrašene venčanice ponovo su popularne. Nakon nekoliko sezona minimalističkog i skromnog dizajna, brojne neveste odlučuju se za šljokice. Modeli koji sadrže dragulje, dijamante, kristale i perle ponovo su popularni. Ono što odvaja ovaj trend od stilova prošlih godina je način na koji su ovi ukrasi naneti na svaku haljinu. Na primer, nedavno je došlo do porasta ansambala i dizajna perli inspirisanih art-dekoom koji sadrže šarene dragulje duž leđa i steznika haljine.

Venčanice za proleće 2023. godine – Koji trend je najbolji izbor za vas?

Ukoliko ste pratili trendove proteklih nekoliko sezona, znaćete da su mini venčanice dominirale modom za neveste u poslednje dve do tri godine. I dok su kratke venčanice i dalje popularne, 2023. godina će iznedriti različite iteracije podignutih linija, kao što su midi, gležanj i visoko-niski dizajn. Mlade vole balske haljine srednje dužine tako da se može videti nagoveštaj nevestine obuće. Oseća se dašak svežine, nostalgije, a takođe je to i još jedan način da se vidi kompletan izgled mlade.

Lagane naznake boje smenjuju trend venčanica u boji. Sada su popularne različite nijanse belih venčanica sa detaljima u boji. Neveste uživaju u eksperimentisanju sa bojama. Venčanice za proleće 2023. godine nagoveštavaju da ne moraju da se pridržavaju tradicionalnog načina nošenja bele venčanice. Ove godine očekujte da vidite više haljina koje imaju suptilne blještavilo boja, putem vezenja i tkanina laganih nijansi. Ne postoje pravila koja diktiraju šta mlada može, a šta ne može da nosi.

Venčanice Beograd – Salon venčanica La Perla

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu u TC Piramida i u našoj ponudi možete da nađete venčanice za proleće 2023. godine. Veliki izbor i različiti brendovi pomoći će vam da se odlučite za model i kroj koji su baš po vašoj meri.

venčanice za proleće 2023

Pored toga, vršimo prepravke i prekrajanje venčanica, pa tako od svake venčanice možemo da kreiramo model koji će vam pristajati kao da je krojena samo za vas.

Kontaktirajte nas ili posetite na dobro poznatoj lokaciji već danas. Naš tim je uvek spreman da vam pomogne u izboru venčanica, ali i da vam uputi korisne savete i predloge.

La Perla – za venčanje o kom ste oduvek maštali.