Venčanice sa kratkim rukavima

Različiti modeli venčanice su izuzetno važni jer igraju posebnu ulogu u kompletnom izgledu mlade. Ti modeli podrazumevaju različit dekolte, suknju, pa čak i rukave. Dok birate svoju venčanicu, trebalo bi da znate šta vam najbolje pristaje. Venčanice sa kratkim rukavima su veoma popularne tokom proleća i leta, ali imajte na umu da postoje različite vrste rukava na venčanicama.

Za mlade koje voli klasične duge rukave poput onih na venčanici Kejt Midlton ili Megan Markl, venčanice dugih rukava su pravi izbor . Neki misle da dugi rukavi mogu biti neudobni, ali mi smo tu da vas informišemo o tome da su dugi rukavi u trendu. Dok razmatrate svoje mogućnosti, obratite pažnju na vrstu tkanine od koje su napravljeni rukavi. Materijal je veoma važan deo svake venčanice, a kolekcija Ria Tener napravljena je od najudobnijih materijala i tkanina.

Venčanice sa kratkim rukavima – Kakvi sve modeli su dostupni?

Slojeviti i lepršavi rukavi veoma su popularni kako u proleće, tako i tokom leta. Postoji mnogo razloga za preferiranje modela venčanice sa kratkim rukavima. Od želje da prikrijete tetovažu do venčanja po hladnijem vremenu ili do želje za nečim drugačijim… Venčanice sa kratkim rukavima su divan i moderan izbor. Kratki, slojeviti i lepršavi rukavi savršeni su za letnje venčanje i balansiraju duboki dekolte i lepršavu suknju.

Princeza venčanice daju maksimalnu pokrivenost tela, pa je lako rukavima da pruže efektnost i čineći da se osećate da niste previše pokriveni. Zaobljeni, čipkani rukavi su sjajna proporcija za ovu široku haljinu.

Venčanice sa kratkim rukavima

Veoma su popularni i modeli venčanica sa rukavima koji padaju preko nadlaktice. Venčanice sa otvorenim ramenima naglašavaju ključnu kost i ramena, a mogu da izgledaju veoma atraktivno.

Koji god stil venčanice da izaberete, samo budite sigurni da se osećate odlično i prijatno u njoj. Ne žrtvujte svoj lični komfor zarad glamuroznosti. Ne želite da provedete svoj poseban dan osećajući se neprijatno zbog  izbora haljine.

Venčanice sa kratkim rukavima – Kako odabrati model?

Venčanice su dostupne u svim veličinama, oblicima i dezenima u salonu venčanica La Perla. Pored toga, vršimo i prepravke venčanica, pa možete da budete sigurne da će vam haljina pristajati kao da je krojena za vas. Ipak, da biste izabrale odgovarajuću venčanicu, postoji nekoliko faktora na koje treba da obratite pažnju. Jedna od njih je dužina rukava. Prava veličina određuje vaš izgled i pomaže vam da se osećate udobno i samopouzdano.

Dužina rukava sugeriše da li haljina odgovara vrsti venčanja koje ste planirali. Na primer, haljine bez naramenica obično nisu dovoljno skromne za tradicionalna crkvena venčanja.

Kapa rukavi pokrivaju samo gornji deo ramena i izgledaju kao produžetak dekoltea. Ispod ruku nema tkanine, a rukav podseća na široku traku.

Špageta trake podsećaju na tanke trake i pružaju podršku gornjem delu haljine. Istovremeno su tanke i izgledaju elegantno. Kada se na trakama koriste blistavi ukrasi, venčanici se dodaje dašak urbanosti.

Bez rukava i naramenicaVenčanice bez rukava imaju tkaninu na ramenu koja podržava poprsje. Neophodno je pronaći pravu veličinu venčanice, kako se izrez ne bi pomerao.

Venčanice sa kratkim rukavima mogu biti ravne ili pufnaste, a dužina rukava varira između kapa rukava i rukava od tri četvrtine. Nude skromnu pokrivenost, a dužina rukava skreće pažnju na poprsje.

Venčanice sa kratkim rukavima

Tri četvrtine rukavi – Rukav se blago širi do ispod lakta. Tri četvrtine čipkasti rukavi pružaju starinski dašak.

Dugi rukavi – Bilo da su uski ili da lepršavo pokrivaju celu dužinu ruke, dugi rukavi su formalni i često imaju dugmad na zglobu.

Leptir i zvonasti rukavi nežno padaju preko ruke i prekrivaju celu dužinu ruke. Zvonasti rukavi se šire na zglobu, dok su leptir rukavi talasasti, lepršavi i mogu biti bilo koje veličine.

Žulijet rukavi su klasičan favorit dizajnera. Imaju “puf” na ramenu koji se nastavlja u dugi rukav na zglobu.

Salon venčanica La Perla – Moderne i ženstvene Ria Tener venčanice

Kada birate venčanice sa kratkim rukavima, ili generalno dužinu rukava venčanice, uzmite u obzir efekat koji želite da stvorite.

Rub rukava venčanice usmerava pažnju na deo tela gde se završava. Dakle, ako želite da izgledate više i vitkije, odlučite se za duge rukave.

Ukoliko želite da stavite fokus na dekolte, ramena i ruke, izaberite model bez rukava ili bez bretela.

Venčanice sa kratkim rukavima

Ako vam se dopadne haljina, ali ona nema rukave kakve ste želeli, možete razmisliti o dodavanju prozirnog bolera da biste imali rukave koje želite. Često se koriste i dugačke rukavice kojima se kreira privid rukava kakve želite.

U salonu venčanica La Perla pronaći ćete ženstvene i moderne Ria Tener venčanice. Dostupni su modeli svih dužina rukava, kao i rukavice.

Posetite nas u TC Piramida na Novom Beogradu i odaberite svoju venčanicu još danas.

La Perla – Sve za venčanje iz snova na jednom mestu.