Sajam venčanja Beograd 2023

Drage buduće mlade, pripremite se za posetu sajmu i rezervišite poslednji vikend u februaru 2023. godine samo za ovaj događaj. Sajam venčanja Beograd 2023. godine pored brojnih budućih nevesti, okuplja i organizatore venčanja, najukusnije ketering agencije, a pruža i najveću ponudu venčanica.

Sajam venčanja 2023. godine u Beogradu održaće se u renomiranom hotelu Hyatt. Sajam venčanjaWedding Weekend” već dve decenije predstavlja najveći događaj u industriji venčanja na Balkanu. Hotel Hyatt je prava adresa za buduće mladence iz čitave Srbije i regiona.

U trajanju od tri dana sajma, od 24. do 26. februara, na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, više od 50 renomiranih izlagača predstaviće bogatu ponudu proizvoda i usluga za venčanje.

Tokom tri dana u hotelu Hajat moći ćete da uživate u najvećem izboru svega što vam je potrebno za kompletnu organizaciju venčanja. Od venčanica i večernjih haljina poznatih kreatora i brendova, preko odela, burmi, restorana, dekoracije, svadbene torte, pa sve do fotografa, pozivnica za venčanje.

Tokom Sajma venčanja u Beogradu 2023. godine, izlagači i vrhunski stručnjaci u svom poslu, pomagaće svojim savetima. Takođe, očekuju vas i sajamski popusti.

Sajam venčanja Beograd 2023. godine u hotelu Hyatt – Šta sve možete da očekujete?

Venčanje je poseban dan u životu svakog budućeg bračnog para. Ipak, ovaj dan zahteva puno priprema i organizacije. Sajam venčanja Beograd 2023. godine i izlagači na ovom događaju, pomoći će vam u tome da planiranje venčanja bude što jednostavnije i lakše.

Pored toga što ćete imati kompletan pregled svega što vam je potrebno za venčanje, i to na jednom mestu, moći ćete i da steknete sliku, kao i da osetite, šta vam je sve potrebno za dan venčanja. Upoznaćete se sa novim trendovima i moći ćete da razmenite mišljenja i ideje.

Buduće mlade će moći da isprobaju venčanice i da se odluče za onu pravu. Takođe, salon venčanica La Perla nudi vam uslugu prepravke venčanice, ukoliko je to potrebno.

Mladenci će se upoznati sa najnovijim trendovima kada je u pitanju kićenje svatova, odabir pozivnica, izbor dekoracije ili prostora za proslavu. Osim toga, na istom mestu ćete moći da odaberete i burme, muziku za venčanje, pa čak i ketering.

Sajam venčanja Beograd 2023

Sajam venčanja u Beogradu u periodu od 24. do 26. februara je 20. Wedding Weekend u hotelu Hyatt Regency koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Organizator sajma venčanja je Venčanje magazin i dobar provod je zagarantovan.

Sajam venčanja Beograd 2023. godine – Birajte mudro

Sajam venčanja Beograd 2023. godine u hotelu Hajat održaće se tokom poslednjeg vikenda februara, od 24. do 26. februara.

Vreme tokom kojeg možete da posetite izlagače:

  • Petak – od 15h do 20 časova;
  • Subota – od 10h do 20 časova;
  • Nedelja – od 10h do 18 časova.

Mnoge poznate dame vas pozivaju na 20. sajam venčanja Beograd 2023. godine. Dočekaće vas Kija Kockar, Aleksandra Ražnatović, Suzana Mančić, Snežana Babić Sneki i brojne druge.

Snežana Babić Sneki naglasila je da je po drugi put u venčanici. “Sa zadovoljstvom sam prihvatila poziv da učestvujem na reviji kojom se tradicionalno otvara Sajam venčanja. Zapravo, ja baš volim venčanice, a sa ovom krunicom se osećam kao Snežna kraljica. Sve je sjajno organizovano i drago mi je što sam deo jedne ovako romantične i lepe manifestacije. Haljine su lepe, svaka na svoj način, a verujem da će sve buduće mlade koje dođu na Sajam venčanja uživati u ovako raskošnom izboru. Srećno“, rekla je pevačica.

Suzana Mančić takođe je oduševljena organizacijom. “Toliko žena, toliko haljina, hiljade i hiljade metara materijala, a niko nikoga nije zgazio – prosto neverovatno koliko je lepa atmosfera i energija na Sajmu venčanja“, naglasila je Mančić.

La Perla salon venčanica na sajmu venčanja – Kako se pripremiti za posetu sajmu?

Važno je da se obučete tako da vam bude udobno. Znajte da ćete tokom posete sajmu mnogo hodati, pa je važno da vam odeća i obuća budu komforni. Ukoliko ćete isprobavati venčanice, obucite se tako da vam bude zgodno da se presvlačite.

Pored toga, važno je i da pripremite pitanja. Iskoristite priliku da saznate sve što vas zanima. Obavezno zabeležite sve odgovore.

Sajam venčanja Beograd 2023

Posetite sajam venčanja 2023 sa majkom, drugaricom, kumom, verenikom ili sa nekim drugim čije mišljenje vam je važno.

Sajam venčanja Beograd 2023. godine mesto je gde možete da pogledate i isprobate sve modele salona venčanica La Perla. U ponudi imamo brendove Ria Tener, Madioni, Ariamo, kao i venčanice drugih brendova. Izdvojili bismo venčanice sa potpisom Bien Savvy, Jasmine Bridal, Pronovias White One i druge.

Pored toga, salon venčanica La Perla budi vam i veo, tijaru, ili neki drugi ukras za kosu ili sličan aksesoar za venčanje.

Posetite nas tokom vikenda od 24. do 26. februara na sajmu venčanja u Beogradu ili na našoj stalnoj lokaciji u Beogradu, u TC Piramida. Takođe, možete da nas kontaktirate putem telefona +381 63 41 87 87. O venčanicama i drugim detaljima možete da se informišete i putem mail adrese info@laperlavencanice.com.

Salon venčanica La Perla – uvek tu za vas.