Letnje venčanje 2023

Predstavljamo vam 20 boja za letnje venčanje koje možete uključiti u svoju paletu. Izaberite najbolje za svoju proslavu.

Postavka mesta sa žutim menijem, prugastim plavim, belim salvetama i plavom činijom sa cvećem ikebane… Idealno! Letnja venčanja su popularna među parovima i gostima zahvaljujući zaštitnim znakovima za toplo vreme kao što su mesta za ceremonije okupana suncem, obilno zelenilo i živahne palete boja venčanja.

Kada biraju boje za letnje venčanje 2023, mnogi parovi traže svetlo narandžastu, smelu žutu i ​​veselu plavu boju. Međutim, ne morate da se plašite drugih nijansi. Oštre primarne nijanse, tropsko zelenilo i rustični neutralni tonovi su neočekivani i sigurno ćete uživati u njima.

Letnje venčanje 2023 – Boje koje će vas oduševiti

Letnje venčanje nikako ne može da prođe bez plave boje!

Mornarsko plava – Iako ćete često videti nijanse meke plave na letnjim venčanjima, mornarska je tamnija, neočekivana alternativa. Igrajte se sa šarama i različitim cvetnim elementima da biste stvorili pejzaž pun boja i tekstura.

Rumenilo – Nijansa koja nudi savršenu kombinaciju topline i ženstvenosti, često oponašajući skromnije cveće u sezoni. Uparite ga sa mekim zemljanim tonovima, svećama, elegantnim posuđem i lepršavim cvetovima za romantičnu paletu.

Bela – Bela paleta boja izgleda posebno elegantno kada je uparena sa bujnim zelenilom. Pomešajte belo cveće sa zelenilom duž sale i u centralnom delu. Bez obzira na stil vašeg venčanja, jedno je sigurno: nikada ne možete pogrešiti sa ovom bojom.

Letnje venčanje 2023

Narandžasta – Volimo narandžastu koja daje akcenat. Iskoristite niz šarenih predmeta kao što su bakarne šolje, zatamnjeno stakleno posuđe, živahni cvetovi i svetlo sveže voće da biste “ubrizgali” narandžastu boju u inače neutralni pejzaž stola.

Šampanjac boja – Nema boljeg načina da proslavite svoju svadbu nego uz šampanjac – tonove. Nijansa obuhvata čitav spektar tamnocrvenih nijansi. Uparite neutralni ton sa jedinstvenim osvetljenjem za eterični osećaj.

Zelena –  Prelepa boja koja odražava bujno lišće u letnjim mesecima. Razmislite o korišćenju ove nijanse kao osnovne boje vaše palete.

Ljubičasta – Ljubičasta je smela boja za letnje venčanje, ali i osvežavajuća osnovna nijansa. Hladniji podtonovi čine je prijatnom nijansom, a mi je apsolutno obožavamo sa više organskih tekstura i tonova.

Bež – Može zvučati dosadno, ali zaista i imati uticaj kada se upari sa jedinstvenim teksturama. Izbeljene, sušene trave poput pampasa, repova zeca i palminog lista su odlične bež opcije pune organskog kretanja za letnje venčanje 2023. godine. Ako tražite boemsku inspiraciju ili planirate pustinjsku proslavu, uzmite u obzir ovaj predlog.

Još idealnih boja za letnje venčanje

Letnje venčanje 2023. godine je inspirativno, naročito kada pogledate koji su popularni trendovi. Unesite boje u svoj idealni dan.

Žuta – Dodajte malo sunca svom letnjem danu venčanja. Svetlo, veselo žuto će bez sumnje razvedriti svako raspoloženje i svima izmamiti osmeh na lice. Dodajte ga kao akcenat tokom celog venčanja u cveće i druge detalje.

Boja breskve – Želite svetlu i svežu boju koju ćete uklopiti u vaš letnji pejzaž? Koristite posteljinu i posuđe u nijansama breskve za osvežavajući pogled na klasiku.

Svetlo plava – Postoji toliko mnogo različitih nijansi plave da je teško znati odakle početi. Ako želite da podsetite goste na vedro letnje nebo i osvežavajući okean, oslonite se na svetlo plavu. Od morskog stakla do posteljine za bazene, ne postoji lepša boja za letnje venčanje 2023. godine.

Pink – Oslonite se na ljubav i zagrlite ružičastu na dan venčanja. Kada se “ubrizgava” kroz organske prirodne teksture kao što su obojeni bebin dah, pampas trava, ruže i tkani tekstil, boja ima sofisticirano prisustvo. Obavezno uravnotežite nijansu sa neutralnim, tako da ne izgleda pretrpano.

Letnje venčanje 2023

Boje duge – Želite živahnu paletu boja za letnje venčanje? Nemojte se ograničavati samo na jednu nijansu. Umesto toga, prihvatite dugu boja da ukrasite svoj prostor.

Neutralne boje – Ako sebe smatrate minimalistom, ne morate da prihvatate smele nijanse na venčanju. Umesto toga, razmislite o mekim smeđim, kremastim i drugim prirodnim tonovima za proslavu.

Salon venčanica La Perla – Venčanice u boji

Dok dekorišete prostor, ne zaboravite da odaberete i boju svoje venčanice. Za mlade koje žele da izgledaju tradicionalno, u salonu venčanica La Perla imamo različite nijanse belih modela venčanica.

Pored toga, za šareno letnje venčanje 2023. godine, u ponudi imamo u venčanice u boji. Ukoliko ste jedna od smelih mladi, osvežite prostor za venčanje svojom veselom, mladalačkom venčanicom.

Posetite nas u TC Piramida na Novom Beogradu i odaberite omiljenu venčanicu ili nas pozovite još danas.

La Perla – Za venčanje iz snova.