Sajam venčanja u Kragujevcu 2023

Sajam venčanja u Kragujevcu 2023. godine okuplja ne samo brojne buduće neveste, već i organizatore venčanja, najukusnije ketering agencije, a pruža i najveću ponudu venčanica.

Organizator ovogodišnje manifestacije sajam venčanja u Kragujevcu 2023. je Šumadija sajam, a održaće se pod pokroviteljstvom grada Kragujevca. Sve buduće neveste treba da obeleže u kalendaru datume od 10. do 12. februara 2023. godine (petak, subota i nedelja) kao dane kada treba da posete Šumadija sajam u Kragujevcu.

I ove godine na sajmu će se predstaviti renomirani izlagači. Sve buduće mlade na sajmu mogu da očekuju bogatu ponudu proizvoda i usluga koji su neophodni za organizaciju venčanja. Prisustvovaće saloni venčanica, restorani, zlatare, izlagači dekoracija, fotografi, izlagači svadbenih torti, kao i brojni brendovi. Moći ćete da vidite i odaberete ekskluzivne venčanice, odela, burme, restorane, svadbene dekoracije, svadbene torte, fotografe, pozivnice, muzičke bendove, šminkere, ketering usluge i još mnogo toga… Takođe, sve ovo vas očekuje po veoma sniženim cenama. Sajam 2023. godine biće prepoznatljiv po neverovatnim sajamskim popustima!

Sajam venčanja u Kragujevcu 2023. godine biće svečano otvoren u petak, 10. februara 2023. godine.

Sajam venčanja u Kragujevcu 2023. godine – Velika ponuda venčanica

Na sajmu venčanja u Kragujevcu 2023. godine brojni saloni venčanica sa prepoznatljivim brendovima predstaviće najrazličitije modele venčanica. Sve mlade moći će da uživaju u besprekornoj ponudi venčanica i ostalih modnih dodataka koji su u trendu ove sezone.

Najpopularniji modeli venčanica 2023. godine jesu oni sa potpisom brenda Ria Tener. Bajkoviti, ženstveni i moderan dizajn najtraženiji su ove sezone. Ariamo i Madioni nimalo ne zaostaju u popularnosti, pa savetujemo da na sajam odete već prvog dana, kako biste mogli da uživate u nezaboravnom iskustvu biranja venčanica.

Sajam venčanja u Kragujevcu 2023

Sajam je mesto na kom možete u potpunosti da organizujete i isplanirate svoje venčanje. Takođe, donošenje odluka će biti mnogo jednostavnije, jer na jednom mestu imate kompletnu i sjajnu ponudu!

Sajam venčanja u Kragujevcu 2023. godine – Najpopularnije venčanice

Kolekcija venčanica Ria Tener ispunjena je posebnim modelima haljina. One ističu ženstvenu i nežnu stranu svake neveste. Ispunjene su detaljima, pa ukoliko volite šavove, perle i romantične kopče, onda je ovaj brend idealan za vas. Venčanice Ria Tener su izuzetnog kvaliteta i prijatne su za celodnevno nošenje. Ria Tener venčanice su modeli u kojima se svaka mlada oseća sofisticirano, elegantno, prefinjeno, prijatno.

Kolekcija venčanica Madioni ispirisana je praktičnošću i ženstvenom stranom neveste. Veoma su prijatne za nošenje i izrađene su izuzetno ugodnog materijala. U Madioni modele venčanica protkan je sjaj, pa svaka od njih izgleda kao da je vezena. Veoma su romantične i sjajan su izbor za prolećno venčanje.

Satenske venčanice su najbolje za fotografisanje zbog glatke i sjajne tkanine koja izgleda neverovatno pod bilo kojim svetlom. Upravo zato ih brojne mlade biraju, a pronaći ćete ih na sajmu venčanja u Kragujevcu 2023. godine u kolekciji Ariamo.

Venčanice – Sajam venčanja Kragujevac 2023. godine

Salon venčanica La Perla oduševiće sve neveste na ovogodišnjem sajmu venčanica u Kragujevcu. Takođe, tim našeg salona vrši i prekrajanje haljina, pa od svakog modela možemo da kreiramo venčanicu po meri i želji. Pored toga, vršimo i dekorisanje venčanica i svaku haljinu možemo da ukrasimo tako da bude u skladu sa vašim željama.

Sajam venčanja u Kragujevcu 2023

Sajam venčanja u Kragujevcu 2023. godine mesto je gde možete da pogledate modele venčanica brenda Ria Tener, Madioni, Ariamo, kao i venčanice drugih brendova. Izdvojili bismo venčanice sa potpisom Bien Savvy, Jasmine Bridal, Pronovias White One i druge.

Ujedno, u salonu venčanica La Perla možete da odaberete i veo, tijaru, ili neki drugi ukras za kosu ili sličan aksesoar za venčanje.

Posetite nas tokom vikenda od 10. do 12. februara na sajmu venčanja u Kragujevcu ili na našoj stalnoj lokaciji u Beogradu, u TC Piramida. Takođe, možete da nas kontaktirate putem telefona +381 63 41 87 87. O venčanicama i drugim detaljima možete da se informišete i putem mail adrese info@laperlavencanice.com. Naš tim je uvek spreman da vam pomogne.

Salon venčanica La Perla – za venčanje iz snova.