cvetne venčanice La Perla 1

Venčanice ili svadbene haljine dolaze u svim oblicima, veličinama i stilovima. Međutim, nijedna nije tako romantična, inspirišuća i vanvremenska kao što su cvetne venčanice. Ove haljine su idealne za neveste koje žele da se izdvoje iz mora tradicionalnih belih venčanica. Bilo da planirate rustikalno venčanje na otvorenom ili glamuroznu plesnu aferu, cvetne venčanice su uvek zapanjujući i jedinstveni izbor.

Spremite se da svom velikom danu dodate duhovit štih i ostavite neizmerno upečatljiv utisak sa ovim vrhunskim svadbenim trendom. Nastavite da čitate naš blo i otkrijte neke od najlepših svetnih venčanica.

Šta su cvetne venčanice?

Cvetne venčanice, odnosno cvetne svadbene haljine mogu da sadrži cvetne motive u različitim stilovima i tkaninama. Oni variraju od cvetne čipke do cvetnih detalja kao što su dimenzionalno cveće, perle ili vezovi. Neretko su cvetne venčanice, kao i pastelne venčanice odabir mnogih dama kao prolećne venčanice, ali želimo da vam otkrijtemo “tajnu”. Ove haljine predstavljaju idealan izbor, nevezano od doba godine.

cvetne venčanice La Perla 2

Unikatni i neodoljivi cvetni dizajnovi mogu ulepšati celu haljinu, poput cvetnih šara na čipki. Takođe, cvetni detalji na ovim venčanicama neodoljiv su dodatak poput 3D cveća na kaiševima ili rasutih cvetova na suknji.

Cvetna venčanica – Koje su različite tkanine (materijal) za ovu svadbenu haljinu?

Postoji toliko mnogo tkanina za cvetne venčanice koje možete izabrati. Čipka je jedna od mnogih opcija za uključivanje ovog trenda u svadbeni izgled za vaš najbitniji dan. Cveće od dekorativne organze razasuto po tilu ili vezovi sa cvetnim perlama na satenskoj haljini takođe su lepa alternativa cvetnim venčanicama.

Zašto su cvetne venčanice i cvetni dizajn dobar izbor?

Cvetne venčanice ne samo da su prelepe “na oko”, već nude i autentičnu atmosferu vašem svadbenom izgledu. Evo nekoliko razloga zašto biste možda želeli da kažete „da“ cvetnoj venčanici:

  • Cvetna svadbena haljina odgovara svim stilovima venčanja, od boho do glamuroznih. Sve se svodi na siluetu i tkaninu vaše venčanice i vrstu cvetnih detalja. Grafičke cvetne čipke su moderan izbor za boho mladu. Dimenzionalno cveće dodaje dašak hirovitosti A-kroju, a haljina sirene sa teksturiranom cvetnom suknjom je moderan i poseban izbor sa kojim nema greške!
  • Cvetni detalji su raznovrsni! Nebo je zaista granica kada cvetni detalji treba da se uklope u venčanicu. Od modernih oslikanih cvetova sa blistavom bojom do tradicionalnih cvetnih čipki, možete da dobijete svoj cvet na razne zadivljujuće načine.
  • Cvetne venčanice su prilagodljive i mogu se uklopiti sa brojnim svadbenim modnim dodacima!
  • Kao što smo na početku istakli, cvetne venčanice su zadivljujuće u svakoj sezoni! Međutim, one su naročito lepa opcija za prolećne venčanice kada je cveće u  svompunom zanosu. Znate kako se kaže – umetnost imitira život!

Da li je cvet tkanina ili dekorativni dizajn? 

Kada je cvetna venčanica u pitanju, postavlja se pitanje – koji svadbeni stilovi obično uključuju cvetne elemente? Govoreći o cvetnim venčanicama, u najvećem broju slučajeva podrazumeva se dizajn čipke, vez ili štampani dizajn. Cvetni elementi se mogu naći na svim siluetama venčanica, ali su posebno romantični kada se kombinuju sa A-siluetom.

cvetne venčanice La Perla 3

U estetskom smislu, romantični, tradicionalni i boho stilovi obično uključuju cvetni dizajn.

Koje su najlepše cvetne venčanice? 

Venčanice sa cvetnom čipkom

Venčanice sa čipkom uvek su klasičan i odličan izbor! Ovo je naročito istaklnuto kod cvetnih venčanica. Sa delikatnim kaišima, ugrađeni duboki V-izrez je formiran sa efektom naboranog omotača koji dodaje svež i sofisticiran šarm. Od niza dugmadi prekrivenih tkaninom, elegantni steznik se prekriva u luksuznu suknju sa koricama i prozirni čipkani vez. Venčanice sa cvetnom čipkom odišu suptilnom seksipilnošću za modernu i glamuroznu mladu.

Venčanice sa cvetnim dodacima

Elegantan i raskošan, venčanice sa cvetnim dodacima i aplikacijama podiže mdoeran svadbeni izgled od čipke u luksuzni, blistavi modni asesoar. Romantični dekolte blista sa 3D cvetnim dodacima, akcentima od perli, kao i blistavom podlogom od tila, kako bi se istakla laskava silueta bez bretela.

Za dašak elegancije visoke mode, odvojivi dugi rukavi od čipke dodaju skroman šarm ovom svestranom izgledu. Od uklopljene siluete, ovo blistavo remek-delo je napravljeno za tu posebnu šetnju niz oltar

Cvetne venčanice sa izvezenim cvetovima

Venčanice sa izvezenim cvetovima oduzimaju dah i stvorene su za romantiku koja traje i večito inspiriše!  Elegantan duboki dekolte sa iluzionim tilom stvara ultra laskavi skrojen prsluk koji se može upariti sa modernom A-siluetom. Jednostavan, šarmantan detalj mašne odvojivog kaiša od tila i dekorativne organze dodaje dašak šik šarma liniji struka.

Zatim se otvara u široku izvezenu suknju od tila sa cvećem sa seksi prorezom. Lake i graciozne, romantične cvetne venčanice sa izvezenim cvetovima idealan je spoj netaknute lepote i sofisticiranog šarma.

Venčanice dugih rukava sa cvetovima

Dugi rukavi ukrašeni cvetovima su zapanjujući detalj za boho mladu. Šik bluson rukavi ukrašenim 3D cvetnim akcentima ostaviće sve prisutne bez daha! Duboki V-izrez dodaje arhitektonski naglasak sa besprekorno izrađenim dizajnom.

Izrađen od luksuznog pamučnog krepa, elegantan dizajn je naglašen dramatičnim otvorenim leđima sa nizom dugmadi prekrivenim tkaninom. Silueta omotača nežno se udaljava od tela i formira široki voz koji će kliziti niz oltar.

Modni dodaci za cvetne venčanice 

Pronašli ste cvetnu venčanicu iz snova, a sada je vreme za modne dodatke. Ovi dodaci su fantastičan način da dodate svoj lični pečat i podignete svoju cvetnu haljinu na viši nivo. Evo nekoliko predloga dodataka koji će upotpuniti vašu cvetnu venčanicu.

Velovi. Možete jednostavno pustiti da cvetovi na haljini zasijaju ili da ih poboljšate velom obrubljenim odgovarajućom čipkom. Druga opcija su velovi ukrašeni dimenzionalnim cvećem za moderan izgled.

cvetne venčanice La Perla 4

Dodaci za glavu. ​​Jednostavna traka za glavu ili češalj sa cvetnim motivima je mali, ali upečatljiv dodatak. Takođe možete da ubacite sveže cveće u svoj izgled za nesvakidašnju svadbenu atmosferu.

Nakit. Minđušice se uvek odlično uklapaju sa složenim cvetnim haljinama. Možete se igrati sa minđušama sa cvetnim motivom ako ne možete da odolite cvetnim venčanicama. Preporučujemo da nakit bude minimalan ako imate ukrašeniju svadbenu haljinu.

Salon venčanica u Beogradu – La Perla

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu u TC Piramida. Ne samo da se bavimo prodajom, odnosno kupovinom venčanica, već takođe imamo i jedinstvene venčanice za iznajmljivanje, među kojima su i cvetne venčanice. Takođe, obavljamo ii prepravke venčanica, kao i dekorisanje. Bez obzira na to da ćete odabrati venčanicu u našem salonu, ili samo želite da prepravimo vašu haljinu, znajte da od svakog modela možemo da napravimo venčanicu od koje zastaje dah!

Budite slobodni da nas posetite na dobro poznatoj lokaciji, ili nas kontaktirajte. U našem širokom asortimanu venčanica imamo veliki izbor različitih modela i brendova venčanica, kao i ukrase za venčanje.

La Perla salon venčanica – Uvek spremni za vaš najlepši dan!